ویزای استرالیا
استرالیا کشوری که در جاذبه های طبیعی و توریستی، امکانات رفاهی و خدمات آموزشی نظیر ندارد. کشوری با آب و هوای معتدل که در نیمکره ی جنوبی زمین قرار گرفته است و با وضعیت اقتصادی بی نظیرش، خودنمایی می کند.

آشنایی با انواع ویزای استرالیا

تا به حال شده فکر مهاجرت به کشور استرالیا به ذهنتان خطور کند؟ کشوری که در جاذبه های طبیعی و توریستی، امکانات رفاهی و خدمات آموزشی نظیر ندارد. کشوری با آب و هوای معتدل که در نیمکره ی جنوبی زمین قرار گرفته است و با وضعیت اقتصادی بی نظیرش، خودنمایی می کند.

معمولا تعداد زیادی از افراد قصد مهاجرت و زندگی در استرالیا را دارند. اگر شما نیز چنین قصدی دارید، باید مراحل زیادی را طی کنید. یکی از این مراحل، اخذ ویزای استرالیا است. البته اخذ ویزای استرالیا غول مرحله آخر ورود به کشور استرالیا است. چون قبل از آن باید مدارک کاملی فراهم نمایید. جمع آوری این مدارک نیز کار ساده ای نیست و دردسرهای زیادی به همراه دارد.
 
مطمئنا می دانید که برای مهاجرت به استرالیا، ویزاهای مختلفی وجود دارند. ویزاهایی که برای هر کدام باید مدارک متفاوتی ارائه دهید. گاهی به دست آوردن این مدارک، شبیه یک رویا است که هیچ وقت به واقعیت تبدیل نخواهد شد. برای مثال می توان به تمکن مالی بسیار زیاد اشاره کرد. اما آیا اخذ ویزای استرالیا کاری غیر ممکن است؟ آیا افراد کم درآمد نیز می توانند در استرالیا اقامت داشته باشند؟ ساده ترین ویزای استرالیا کدام است؟ ما در ادامه انواع ویزاهای استرالیایی را معرفی می کنیم و ساده ترین راه مهاجرت به استرالیا را نشانتان می دهیم.

ویزای تحصیلی استرالیا:مثل آب خوردن به استرالیا مهاجرت کنید!

از همین ابتدا سعی داریم ساده ترین روش اخذ اقامت استرالیا را معرفی کنیم. ویزایی که به کمک آن می توانید با کمترین هزینه ی ممکن به استرالیا مهاجرت کنید. ویزای تحصیلی استرالیا، از ساده ترین و مقرون به صرفه ترین روش ها جهت اخذ اقامت و زندگی در استرالیا است. در این روش شما باید از دانشگاه مورد نظر پذیرش تحصیلی بگیرید. سپس با نامه ی پذیرش و سایر مدارک به سفارت استرالیا مراجعه کنید و ویزای تحصیلی استرالیا را دریافت نمایید.

جالب است بدانید که دانشگاه های استرالیا جزو برترین دانشگاه های دنیا شناخته می شوند. سیستم آموزشی موجود در این دانشگاه ها بر اساس سیستم دانشگاه های آمریکایی است. همچنین، تعداد زیادی از فارغ التحصیلان دانشگاه های استرالیایی در برترین سازمان های دنیا مشغول به کار هستند.

به یاد داشته باشید که اخذ ویزای تحصیلی به این معنا نیست که پس از تحصیل باید به کشور خود برگردید. بلکه به سرعت می توانید در سازمان خیلی خوبی در استرالیا مشغول به کار شوید. امکان اقامت استرالیا از طریق تحصیل نیز وجود دارد.

حتی نیازی نیست که نگران هزینه ی تحصیل در استرالیا باشید. در صورتی که بتوانید از دانشگاه های استرالیایی بورسیه بگیرید، تا حد زیادی از پرداخت هزینه های سنگین زندگی در استرالیا معاف خواهید شد. حتی اگر موفق به اخذ بورسیه ی تحصیلی نشدید، باز هم می توانید با کار دانشجویی هزینه های زندگی را پوشش دهید. البته در این حالت باید تمکن مالی خوبی به سفارت ارائه دهید و شهریه ی دانشگاه را به تنهایی بپردازید.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا:پول و دیگر هیچ

بعد از مهاجرت تحصیلی به استرالیا، ساده ترین روش، اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا است. از آنجا که استرالیا وضعیت اقتصادی بسیار خوبی دارد و جزو کشورهای صنعتی و پیشرفته در دنیا محسوب می شود؛ پس اقامت از طریق سرمایه گذاری نیز گزینه ی مناسبی است.
اما در نظر داشته باشید که این ویزا مخصوص تجار و کسانی است که از وضعیت مالی بسیار خوبی برخوردار هستند. ممکن است یک دانشجو با تمکن مالی معمولی بتواند ویزای تحصیلی استرالیا را اخذ نماید؛ اما نمی تواند با همان تمکن مالی معمولی، ویزای سرمایه گذاری بگیرد. چون با پول کم نمی توان در استرالیا سرمایه گذاری کرد.
ویزای کار استرالیا

ویزای کاری استرالیا:مخصوص باسابقه ها

این ویزا نیز یکی دیگر از ویزاهای محبوب جهت اقامت در استرالیا محسوب می شود. از آنجا که کشور استرالیا بازار کار بسیار خوبی دارد، شما می توانید به راحتی در آن شغل مناسبی پیدا کنید. البته برای اخذ ویزای کاری استرالیا باید مجوز کار داشته باشید. درست مثل ویزای تحصیلی، که برای اخذ آن باید نامه ی پذیرش از دانشگاه همراهتان باشد.
به یاد داشته باشید که برای اخذ ویزای کاری دو راه دارید. یا از ایران مستقیما جهت دریافت آن اقدام کنید؛ یا بعد از فارغ التحصیلی در استرالیا، ویزای کاری بگیرید. چون شما نمی توانید بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی اقامت دائم بگیرید. بلکه فرصت کمی دارید تا کار پیدا کنید و ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل نمایید.
برای اخذ ویزای کاری از ایران نیز دو راه دارید. در روش اول، باید جهت اخذ مجوز کار هزینه ای جدا بپردازید و به کمک آن در استرالیا دنبال کار بگردید. در روش دوم، می توانید از طریق سایت های کاریابی بین المللی مثل لینکدین، در یک شرکت استخدام شوید و از آن دعوت نامه ی رسمی بگیرید. به کمک این دعوت نامه، شما می توانید ویزای کاری استرالیا را دریافت نمایید.

ویزای ازدواج استرالیا:مبارک باشد!

اگر همسر یا نامزد شما کارت اقامت استرالیا دارد و در استرالیا زندگی می کند، به راحتی می تواند اقامت شما را نیز دریافت نماید. البته اخیرا اداره ی مهاجرت استرالیا سختگیری هایی در این زمینه انجام می دهد. اما در هر صورت، این نیز یکی دیگر از روش های اقامت دائم در استرالیا است.
البته به خاطر داشته باشید که ویزای نامزدی و ازدواج، ابتدا موقتی است. یعنی برای تبدیل آن به اقامت دائم، باید کمی کاغذبازی کنید. البته همسر شما باید از تمکن مالی خوبی در استرالیا برخوردار باشد تا بتواند اقامت شما را نیز از این طریق دریافت نماید.

ویزای فرزندان در استرالیا

اگر پدر و مادر شما در استرالیا اقامت دارند، می توانند اقامت شما را نیز به راحتی دریافت کنند. در این حالت شما موفق به اخذ ویزای فرزندان استرالیا شده اید. اما پدر و مادر شما باید از وضعیت مالی خیلی خوبی برخوردار باشند تا بتوانند اقامت دائم شما را نیز از این طریق دریافت کنند.

ویزای والدین استرالیا

اگر فرزند شما در استرالیا زندگی می کند و کارت اقامت دائم آن را نیز دارد؛ می تواند اقامت دائم شما را دریافت کند. در این حالت، او اسپانسر شما خواهد بود و با حق کفالت، می تواند شما را در استرالیا ساکن نماید. فرزند شما باید تمکن مالی بالایی داشته باشد تا بتواند شما را به استرالیا دعوت نماید.

ویزای توریستی استرالیا:بگردید و خوش بگذرانید!

شما با این ویزا نمی توانید به اقامت دائم در استرالیا بپردازید. ولی اگر یک بار به کشور استرالیا رفته باشید و سابقه ی سفر خوبی در این زمینه داشته باشید؛ فرایند اخذ اقامت دائم در استرالیا راحت تر خواهد شد. چون اداره ی مهاجرت و سفارت به سابقه ی سفر شما توجه زیادی نشان می دهند. مشخصا اگر با پاسپورت سفید جهت اقامت اقدام کنید، کار برایتان سخت تر خواهد بود. مگر اینکه از طریق مهاجرت تحصیلی در استرالیا اقدام کنید. فقط در این حالت کسی به سابقه ی سفر شما کاری ندارد و فقط به رزومه ی تحصیلی توجه خواهد شد.

انواع ویزای استرالیا: از تحصیل تا کار

3.33
این مطلب مفید بود ؟21
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی