پنیر
پژوهشگران در مطالعات خود دریافتند که مصرف دائمی پنیر در برنامه روزانه غذائی، علاوه بر کاهش میزان کلسترول بد، سبب پایین آمدن خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی خواهد شد.

آیا پنیر به سلامت قلب کمک می کند

متخصصین تغذیه استفاده از یک برنامه غذایی بر پایه دانه های کامل و سبزی و میزان متعادلی از چربی را توصیه می کنند. در مصرف لبنیات نیز برای حفظ سلامت قلب نیز توصیه به مصرف پنیر به جای کره می باشد.ولی حتی در مورد مصرف پنیر هم می بایست این اعتدال مد نظر قرار گیرد.

این یافته های جدید بر اساس بررسی روی نتایج 15 تحقیق به دست آمده که تاثیرات مصرف پنیر روی بیماری های قلبی-عروقی را مورد مطالعه قرار داده است.

درحالی که پنیر حاوی مواد مغذی و مفید برای سلامتی همچون کلسیم، ویتامین های A و B-12 است، منبع غنی از چربی های اشباع شده به حساب می آید که سطح کلسترول را افزایش می دهد و می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد. هرچند در این بررسی جدید آمده است این محصول لبنی پر مصرف می تواند خلاف این تاثیر را بر سلامت قلب و عروق داشته باشد.

پنیر

تاثیر مصرف پنیر بر قلب انسان

در این بررسی تاثیر مصرف پنیر در خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی و سکته مغزی مورد مطالعه قرار گرفت. یافته ها حاکی از آن است افرادی که به طور مرتب پنیر مصرف می کنند بیش از 18 درصد کمتر احتمال دارد دچار بیماری های قلبی-عروقی شوند همچنین احتمال ابتلا به سکته مغزی در آنان نسبت به افرادی که میزان کمی پنیر مصرف می کنند 10 درصد کمتر است.

به نقل از مدیکال نیوز تودی، محققان چینی همچنین اظهار کردند:این تاثیر مصرف پنیر در میان افرادی که در طول روز حدود 40 گرم از این محصول لبنی مصرف می کنند، بیشتر است.

نقش پنیر در کاهش بیماری قلبی و سکته مغزی

3.36
این مطلب مفید بود ؟42
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از ایسنا -/ ر /
وبگردی