چای داغ سرطان
چای داغ سرطان زاست و این مسئله را بارها و بارها محققان تیم پزشکی اعلام کرده اند ، تازه ترین مطالعات آنها ثابت می کند که خطر ابتلا به نوعی سرطان 5 برابر در افرادی که چای داغ می نوشند بیشتر است .

نوشیدن چای داغ خطرابتلا به سرطان مری را 5 برابر بیشتر می کند 

مطالعات جدید ثابت کرد نوشیدن چای داغ خطرابتلا به سرطان مری را افزایش می دهد مخصوصا اگر فردسیگاری یا الکلی باشد ،حتی افرادی که سیگاری و الکلی نیستند با مصرف این نوع چای درمعرض خطر هستند به همین دلیل محققان نیاز دارند تا تست های بیشتری را برای ارزیابی آسیب انجام دهند.
مطالعات انجام شده توسط دانشمندان چینی نشان میدهد نوشیدن چای داغ با درجه حرارت 65درجه خطر ابتلا به سرطان مری را 5 برابر می کند. دانشمندان چینی بر این باورند حرارت چای داغ به پوشش مری آسیب وارد می کند ،درست است که مطالعات مربوط نتایج نگران کننده ای دارد اما نیازی به توقف نوشیدن چای و قهوه نیست بلکه باید تنها سعی کنید آنها را در دمای پایین تر میل کنید تا از بروز سرطان جلوگیری کنید .
 چای داغ سرطان

خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ

 
سرطان مری که از گلو تا شکم  است و نای در افراد 60 تا70 سال بخصوص مردان را تحت تاثیر قرار می دهد. سرطان درمراحل اولیه وقتی تومور کوچک است نشانه ایی ندارد اما زمانی که رشد می کند علائم شروع به بروز می کنند.
علائم سرطان مری  شامل :
مشکلاتی دربلع
سوهاضمه
بالا آوردن غذا
کم اشتهایی
درد بالای شکم ، سینه و کمر است.
سوزش مزمن سردل ، سیگارکشیدن ،نوشیدن الکل بیش ازحد درطولانی مدت ،چاقی ، رژیم غذایی ناسالم ، نخوردن میوه و سبزیجات ازعوامل موثر دیگر در بروز این نوع سرطان هستند.

رابطه نوشیدنی چای داغ و ابتلا به سرطان مری

دکترژوئن درمرکز علوم بهداشت توضیح داد:چای یکی ازنوشیدنی های رایج درسراسر جهان است و معمولا در دماهای بالا مصرف می شود؛ شواهد موجود در رابطه با اینکه آیا نوشیدن چای داغ با خطر ابتلا به سرطان در ارتباط است بی نتیجه ماند. اخیرا آژانس های بین المللی سرطان نوشیدنی هایی با دمای بالای 65 درجه سرطان سازا را طبقه بندی کرده اند. یافته های موجود بر اساس بررسی بر روی 456/155 مرد و زن چینی که حدود 30 تا 79 سال سن داشته اند حدود 9/2 سال طول کشید. ابتدا از این افراد خواسته شد که به سوالاتی در مورد مصرف چای، الکل و سیگار در زندگی روزمره خود پاسخ دهند. سپس در 9 سال آینده شرایط زندگی و سلامتی این افراد مورد پایش مداوم قرار گرفت و در نهایت مشخص شد که 1٫700 نفر از این افراد به سرطان مری مبتلا شدند. با بررسی های دقیق مشخص شد افرادی که به طور مرتب چای داغ نوشیده؛ سیگار کشیده و الکل مصرف می کنند بیشترین احتمال ابتلا به سرطان مری را دارند.
 چای داغ سرطان

چای داغ ابتلا به سرطان مری را 5 برابر بیشتر می کند

کسانی که به طور مرتب چای داغ نوشیده و سیگار کشیده یا الکل مصرف می کردند (نه هر دو به صورت همزمان) نیز در خطر نسبتاً بالایی برای ابتلا به سرطان مری قرار داشتند اما این احتمال به اندازه گروه قبلی شدید نبود. در این میان در افرادی که تنها عادت به نوشیدن چای داغ داشتند خطر ابتلای به سرطان مری قابل توجه نبود.
چین در میان کشورهای دیگر با بالاترین میزان بروز سرطان مواجه است چون مصرف چای و الکل و سیگار درچینی ها بالاست . استعمال دخانیات و مصرف الکل، و همچنین ترکیبات شیمیایی و اثر حرارتی جانبی چای داغ بطور قابل توجهی ارتباط بین نوشیدن چای و خطر ابتلا به سرطان را پیچیده می کند.
حدود 1731 نفر مورد مبتلا به سرطان مری را شناسایی کرده اند ، نوشیدن چای داغ به همراه سیگار و الکل خطر بیشتری را برای سرطان ایجاد می کند تا تنها نوشیدن چای داغ به همین ترتیب، نسبت خطر برای سیگاریها که چای داغ و سوزان می نوشند روزانه 2.03 است.دکتر ال وی گفت:"هدف از مطالعه حاضر شواهدی دال بر افزایش خطر ابتلا به سرطان مری با درجه حرارت بالای چای است.
در مقاله دکتر کمانگر از دانشگاه ایالتی مورگان و دکتر نیل فریدمن از موسسه ملی سرطان، که هر دو در ایالت مریلند هستند این نظریه که نوشیدنی های داغ موجب سرطان می شود را در سال 1930 بیان شد ، او گفت:"مصرف کنندگان چای ممکن است در مورد پیامدهای این مطالعه بر روی خطر ابتلا به سرطان نگران شوند . بسیاری از افراد نوشیدنی را در دماهای پایین تر می نوشند در ایالات متحده قهوه معمولا درحدود60 درجه خورده میشود با این حال نتایح این مطالعات باعث نمی شود افراد نوشیدنی های مورد علاقه شان را ترک کنند .

چای داغ خطر سرطان مری را 5 برابر بیشتر می کند

3.84
این مطلب مفید بود ؟31
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : دیلی میل - بخش بهداشت و سلامت نمناک / ز. ن
وبگردی