خواص چای زردچوبه

خواص چای زردچوبه با دستوری مخصوص برای همه + طرزتهیه

کد مطلب : 59402تعداد نظرات : 1 نظرزمان مطالعه : 7 دقیقه
کاهش کلسترول خون، افزایش ایمنی بدن، بهبود گردش خون، روشن شدن رنگ پوست، پیشگیری از ایجاد لخته در اندام های داخلی بدن و تصفیه خون، تنها بخشی از خواص و فواید چای زردچوبه هستند.

خواص و فواید چای زردچوبه

زردچوبه یک ادویه زرد - نارنجی روشن است که معمولا در چاشنی ها و سس ها استفاده می شود. این ادویه از ریشه گیاه زردچوبه گرفته می شود. این ادویه برای خواص دارویی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی به مدت هزاران سال استفاده می شده است. چای زردچوبه یکی محبوب ترین انواع مصرفی زردچوبه است. این چای عطر و طعم منحصر به خود را دارد. روش مصرفی چای روشی عالی برای جمع آوری فواید زردچوبه است.

فواید چای زردچوبه چیست؟

مبارزه با التهاب
صدها مطالعه انجام شده می گویند که ماده زرد رنگ زردچوبه (کورکومین)، با التهاب مقابله می کند. تحقیقات اضافه تر می گویند که ایبوپروفن و آسپرین دو داروی ضد درد و التهاب مشهور به اندازه کورکومین موجود در زردچوبه در مقابله با التهاب موثر نیستند. این خواص زردچوبه از آن یک درمان خوب برای علائم آرتروز و مشکلات روده ای می سازد.

چای زردچوبه برای کمک به درمان سرطان:

آثار ضد سرطان کورکومین به اثبات رسیده است. در حقیقت این ترکیب بهترین اثر خود را بر روی سرطان های روده، پوست، سینه و معده نشان داده است. همچنین خواص آنتی اکسیدان کورکومین می تواند ورم و التهاب ناشی از سرطان، را کاهش دهد. تحقیقات بیشتر به ما می گویند که کورکومین می تواند شیمی درمانی را موثر تر کند. چیزی که بسیار جالب تر است، عملکرد انتخابی کورکومین است. مطالعات متعددی یافته اند که این ترکیب فقط سلول های سرطانی را هدف می گیرد و بر سلول های سالم تاثیر سوء نمی گذارد.

چای زردچوبه برای کمک به درمان دیابت:

چای زردچوبه می تواند سطح قند خون را تثبیت و دیابت را مدیریت پذیر کند. مهمتر آنکه مصرف چای زردچوبه به طور منظم، می تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. به همین علت کورکومین عملکرد سلول های بتا در پانکراس را در تولید انسولین بهبود می بخشد. همچنین این چای مشکلات کبد را درمان می کند، مشکلی که در بیماران دیابتی رایج تر است.
خواص چای زردچوبه

کمک به درمان دیابت با چای زردچوبه

چای زردچوبه برای درمان آلزایمر:

بیماری آلزایمر بر مغز با وادار کردن التهاب، آسیب های اکسیداسیون و مسمومیت های ناشی از فلز تاثیر می گذارد، که با همه ی این ها به کمک کورکومین مقابله می شود. در بخش سلامت نمناک گفته ایم که مطالعه ی دیگری می گوید که کورکومین می تواند حافظه و اخلاق را بهبود دهد. توانایی کورکومین برای کاهش التهاب مغز به بهبودی افسردگی نیز مرتبط است.

افزایش ایمنی با چای زردچوبه :

خواص ضد التهابی زردچوبه می تواند ایمنی بدن را افزایش دهد. زردچوبه همچنین آثار التهابی سیتوکینز را کاهش یا حتی از آن جلوگیری می کند که ای روس دیگر زردچوبه جهت افزایش ایمنی است.

چای زردچوبه برای افزایش سلامتی قلب:

مطالعات نشان می دهند که کورکومین می تواند بیماری قلب را معکوس کند. آثار آنتی اکسیدانی این ترکیب می تواند ریسک انواع مختلفی از مسمومیت قلبی را کاهش داد و از عوارض قلبی مرتبط با دیابت جلوگیری کند.
همچنین کورکومین به سلامتی پوشش داخلی قلب کمک می کند. عدم عملکرد این پوشش، یکی از عوامل عمده بیماری های قلبی است که کورکومین در اینجا نقش مهمی را ایفا می کند. تحقیقات اضافه تر نشان می دهند که کورکومین می تواند از مسدود شدن شریان ها جلوگیری کند. این ترکیب می تواند ته نشینی مواد در شریان ها را کاهش داده و در نتیجه از حملات و بیماری های قلبی ممانعت می شود.

چای زردچوبه برای افزایش کم کردن وزن:

مطالعات نشان داده اند که کورکومین می تواند از شکل گیری رگ های خونی تغذیه کننده لایه های چربی جلوگیری کند. این به این معناست که در صورت کم شدن دریافت چربی در نهایت وزن کم می شود. گرچه تحقیقات بیشتر قبل از هر نتیجه گیری مورد نیاز است.

چای زردچوبه برای درمان التهاب چشم:

التهاب چشم یکی فاسدترین حالت هایی است که می تواند بینایی را تحت تاثیر قرار دهد. هرچند به تحقیقات بیشتری نیاز است.
چای زردچوبه

درمان التهاب چشم با استفاده از چای زردچوبه

چای زردچوبه برای پاک سازی کبد :

کورکومین موجود در چای زردچوبه سم زدایی کبد را بهبود می بخشد. مصرف زردچوبه می تواند سطح آنزیم ناقل گلوتاتیون را افزایش دهد که این آنزیم خود از کبد در مقابل آسیب های اکسایشی کبد محافظت می کند.

افزایش خواب با چای زردچوبه :

ما همچنین مشاهده کرده ایم که کورکومین می تواند اخلاق و تاثیر بهبود آن را بر روی خواب، افزایش دهد. مصرف کورکومین همچنین اضطراب و عوارض اکسایشی آن را از بین ببرد.

چای زردچوبه برای کمک به درمان آکنه:

آنتی اکسیدان های موجود در چای زردچوبه و ترکیب کورکومین آن می تواند تاثیر اعجاب انگیزی بر روی پوست شما داشته باشد. پیش از این هم در سلامت نمناک اشاره شد که شما می توانید یک قاشق سوپ خوری زردچوبه را با مقداری آب ترکیب کنید و یک محلول تهیه کنید. محلول حاصل را به مدت سی دقیقه بر روی پوست بمالید سپس با آب سرد بشورید و این کار را هر روز تکرار کنید.

فعالیت آنتی اکسیدانی:

کورکومین موجود در چای زردچوبه می تواند با فعالیت رادیکال های آزاد موجود در بدن مقابله کند. این محصولات جانبی حاصل از سوخت و سازهای سلولی مسئول افزایش ریسک بیماری های مزمن از جمله پیری زودرس و علائم آن مانند چین و چروک ها و لکه های روی پوست هستند.

چای زردچوبه برای بهبود گردش خون:

یک فنجان چای زردچوبه حاوی 15% از مقدار معین آهن روزانه شما است. این موضوع می تواند به گردش خون بدن شما کمک کند، همانطور که آهن برای شکل گیری گلبول های قرمز خون الزامی هستند. گلبول قرمز خون به معنای تحویل اکسیژن بیشتر به بدنتان است که می تواند بهبود و افزایش سطح انرژی را تسریع کند.
خواص چای زردچوبه

بهبود گردش خون با چای زردچوبه

تثبیت بهبود کولیت روده:

کولیت روده بزرگ، یک حالت مزمنی است باعث ایجاد زخم در قسمت انتهایی دستگاه گوارش می شود. زردچوبه می تواند علائم ناشی از آن را تعدیل کند.

چای زردچوبه برای تعدیل علائم آرتروز:

خواص قوی ضد التهاب چای زردچوبه می تواند به تعدیل ورم و التهاب افراد مبتلا به آرتروز کمک کند. زردچوبه علائم دردناک آن را بهبود می دهد.

کمک به درمان عوارض ریوی:

محققان تردید داشتند که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی کورکومین شاید به کاهش علائم عوارض مزمن ریوی کمک کند. در یک بازنگری سال 2017 این نتیجه به دست آمد که گواه محدودی وجود دارد که زردچوبه به درمان آسم، زخم یا سرطان ریه و انسداد مزمن ریه کمک کند.

چای زردچوبه برای حفاظت از کبد و کیسه صفرا:

مطالعات متعددی نشان داده اند که کورکومین می تواند از کبد در مقابل صدمات محافظت کند. فواید زردچوبه برای کبد و کیسه صفرا شامل افزایش تولید شیره صفرا می باشد.

طرز تهیه چای زردچوبه

چگونه چای زردچوبه درست کنیم؟
3 تا 4 فنجان آب را به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید و 2 قاشق سوپ خوری زردچوبه اضافه کرده و هم بزنید. اجازه دهید تا 5 الی 10 دقیقه بجوشد. چای را به ظرف دیگری بریزید و عسل، آب لیمو یا پرتقال و یا شیر برای مزه اش اضافه کنید.
 خواص چای زردچوبه

نحوه درست کردن چای زردچوبه

روش دوم طرز تهیه چای زردچوبه با زنجبیل

مواد لازم برای تهیه چای زرد چوبه

طریقه درست کردن چای زردچوبه :

ابتدا چهار فنجان آب جوش را در قوری بریزید.
یک یا دو قاشق چایخوری پودر زردچوبه یا رنده شده آن را به آب جوش اضافه کنید.
این مخلوط را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید به مدت تقریبا ده دقیقه بجوشد. دم کردن این چای درست مانند چای سبز یا سیاه است اما مدت زمان بیشتری باید دم بکشد تا کرکیمن موجود در آن آزاد شود و بهتر جذب بدن شود.
برای خوشمزه تر شدن و کمک به جذب این چای در صورت تمایل می توانید به آن شیر، خامه، شیر بادام و یا شیر نارگیل و یا یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا کره مایع اضافه نمایید ، این مواد به جذب چای کمک می کند زیرا این چربی های مفید و سالم به حل شدن کامل کرکیمن کمک می کند.
همچنین شما می توانید برای افزایش خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی چای و خوش طعم کردن آن عسل یا لیموترش یا زنجبیل به آن اضافه کنید.
نوشیدن چای زردچوبه خواص بی نظیری برای سلامتی دارد پس سعی کنید این چای خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.

ریسک ها و عوارض چای زردچوبه 

چای معمولا ایمن است تا جایی که متعادلانه مصرف شود. شما باید قبل از مصرف با دکتر صحبت کنید اگر این اختلالات را داشته اید؛
مصرف بیش از حد زردچوبه ممکن است عوارض زیر را داشته باشد؛
افزایش اسید معده که باعث زخم معده می شود.
رقیق شدن خون، با توجه به این اثر باید خوردن زردچوبه را دو هفته قبل از عمل جراحی متوقف کنید.

چه کسی باید چای زردچوبه بنوشد؟

چای زردچوبه برای بیشتر مردم مفید است. این چای می تواند درد و التهاب را بدون هیچ عوارض جانبی حتی بیش از داروهای مسکن بهبود دهد. مانند خون ریزی داخلی، زخم معده و کاهش هماتوکریت
عمدتا هر کسی می تواند از نوشیدن این چای بهره ببرد به خصوص به این علت که می تواند ایمنی بدن را افزایش داده و به عنوان عامل ضد سرطان عمل کند. افرادی که درد ناشی از التهاب دارند شاید بیشترین منفعت را ببرند. افرادی که مبتلا به رقیق بودن خون یا دیابت هستند باید قبل از امتحان کردن هر نوع مکمل لز زردچوبه با پزشک خود صحبت کنند.

 

خواص چای زردچوبه با دستوری مخصوص برای همه + طرزتهیه

4.5172
این مطلب مفید بود ؟15616
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : medicalnewstoday / healthline / organicfacts / stylecraze / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب /ن
1 نظر به ثبت رسیده است
سلام بسیارسپاسگذارم 1397-03-26
ازاینکه بفکرسلامتی مردم هستیدممنونم این ذکات علم شماست.
344
وبگردی