کلداکس
قرص کلداکس یکی از مؤثرترین داروهای درمان سرماخوردگی است که با توجه به شدت و نوع سرماخوردگی، در افراد مختلف قدرت اثر متفاوتی دارد.

 سرماخوردگی در کودکان و بزرگسالان

سرماخوردگی نوعی عفونت ویروسی یا باکتریایی است که دستگاه تنفسی را دچار مشکل می کند. سرماخوردگی بیماری خطرناکی نیست اما ممکن است در صورت عدم درمان در افراد مبتلا به نقص سیستم ایمنی، آسم یا مشکلات تنفسی، به بیماری های جدی تری همچون برونشیت یا پنومونی منجر شود. بسیاری از انواع ویروس ها می توانند عامل سرماخوردگی باشند. کودکان زیر شش سال با احتمال بیشتری به سرماخوردگی مبتلا می شوند در حالی که افراد بزرگسال به طور سالانه، دو یا سه بار در معرض این بیماری قرار می گیرند.
 
اکثر افرادی که دچار سرماخوردگی می شوند، احساس ناخوشایندی همچون درد، ضعف و خستگی را تجربه می کنند و با افزایش علائم بیماری، فرد از انجام فعالیت های روزانه خود باز می ماند. در صورت تشدید علائم سرماخوردگی بایستی به پزشک مراجعه کرد.
قرص کلداکس

علائم و نشانه های سرماخوردگی

یک تا سه روز پس از ابتلا به ویروس، علائم سرماخوردگی در فرد ظاهر می شود. علائمی که ممکن است در فرد بروز کنند عبارتند از:
  • آبریزش بینی
  • سرفه
  • عطسه
  • تب
  • گلو درد و سردرد
  • احتقان و گرفتگی بینی
  • احساس درد خفیف در بدن و حالت ضعف

درمان سرماخوردگی

قرص کلداکس یکی از مؤثرترین داروهای درمان سرماخوردگی است که با توجه به شدت و نوع سرماخوردگی، در افراد مختلف قدرت اثر متفاوتی دارد. در واقع قرص کلداکس انواع مختلفی دارد و هر نوع آن با توجه به شرایط بیمار تجویز می شود. هر نوع قرص کلداکس از درصدهای متفاوتی از استامینوفن، فنیل افرین و دیگر ترکیبات دارویی تشکیل شده است. با تجویز نوع مناسب قرص کلداکس، بیمار دوزهای کافی و مناسبی را جهت درمان خود دریافت می کند و در نتیجه، مصرف قرص کلداکس عوارضی برای بیمار نخواهد داشت. در ادامه، به موارد مصرف انواع قرص های کلداکس می پردازیم.

انواع قرص کلداکس و موارد مصرف آن

کلداکس سینوس و آلرژی: این نوع از کلداکس جهت درمان علائم سینوزیت، آلرژی و رفع حساسیت و آبریزش بینی مؤثر است. چنانچه فرد هنگام سرماخوردگی علائم آلرژی و علائمی همچون گرفتگی بینی، آبریزش بینی و عطسه را دارد، پیشنهاد می کنیم که قرص کلداکس سینوس و آلرژی را مصرف نماید.
 
کلداکس روز و کلداکس شب: در صورت داشتن سرفه های زیاد هنگام بیماری، پیشنهاد می شود که بیمار از این نوع قرص کلداکس استفاده نماید. به دلیل ترکیبات دارویی موجود در این نوع قرص کلداکس، مصرف آن علاوه بر اینکه موجب راحتی خواب در شب می شود، سرفه را نیز بهبود می بخشد.
 
کلداکس آنفولانزا: این نوع قرص کلداکس هیچگونه احساس خواب آلودگی در فرد ایجاد نمی کند به گونه ای که فرد می تواند کارهای روزانه خود را به راحتی انجام دهد. کلداکس آنفولانزا جهت رفع گرفتگی و احتقان بینی نیز بسیار مؤثر است.
توصیه می شود که افراد بزرگسال و کودکان بالای 12 سال هر شش ساعت، یک عدد قرص مصرف نمایند.

عوارض قرص های کلداکس

قرص کلداکس همانند بسیاری از داروهای دیگر، بدون تجویز پزشک قابل تهیه است اما بهتر است بیمار قبل از مصرف هر نوع از قرص کلداکس، با پزشک خود مشورت نماید. با اینکه هیچ گونه عوارض جانبی خطرناکی برای قرص کلداکس شناخته نشده است اما ممکن است فرد به ترکیبات دارویی حساسیت نشان دهد. توجه نمایید که در دوران بارداری و شیردهی بایستی تحت نظر پزشک قرص کلداکس را مصرف نمایید و از مصرف خودسرانه آن به طور جدی خودداری کنید.

کلداکس، درمان آشنای سرماخوردگی

521
این مطلب مفید بود ؟210
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برچسب : کسب و کار
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی