سالار عقیلی
بیوگرافی کامل “سالار عقیلی” به همراه عکسهای این خواننده سنتی کشورمان و همسرش حریر شریعت زاده و پسرش ماهور را در نمناک ببینید.

بیوگرافی سالار عقیلی

سالار عقیلینام:

نام اصلی:میر سالار مسلمی عقیلی

تاریخ تولد:1356/9/11

محل تولد:تهران

تحصیلات:کارشناسی رشتهٔ بازیگری تئاتر

همسر:حریر شریعت زاده

فرزند:یک پسر به نام ماهور

------------------------------------------------

سالار عقیلی

عکسهای سالار عقیلی

زندگینامه سالار عقیلی

سالار عقیلی در 11 آذر ماه سال 1356 در تهران متولد شد. سالار عقیلی از 8 سالگی فراگیری موسیقی را با نوازندگی سازهای مختلف آغاز کرد.

خانواده

برادر و مادرش علاقه مند به موسیقی و مشوق او بودند و پدرش که وکیل دادگستری بود بیش تر متمایل به پیشرفت تحصیلی او بود. او به هنرستان موسیقی رفت و از همان جا تصمیم به یادگیری آواز گرفت. او در طی بیش از 5 سال نزد صدیق تعریف به فراگیری آواز پرداخت.

سالار عقیلی و خانواده اش

سالار عقیلی در کنار خانواده اش

گروه راز و نیاز سالار عقیلی

هم اکنون عقیلی افزون بر اجرا و ضبط آثار موسیقی به تدریس موسیقی در آموزشگاه خود و در هنرستان موسیقی مشغول است. او همچنین گروه راز و نیاز را تشکیل داد. اعضای این گروه عبارتند از سالار عقیلی، حریر شریعت زاده، حامد فکوری، مهدی باقری، آرش فرهنگ فر و شهرام غلامی. او به همراه این گروه کنسرت های بسیاری در داخل و خارج از کشور اجرا کرده است.

رکورد کنسرت سالار عقیلی و همسرش در آمریکا و کانادا

سالار عقیلی با 21 کنسرت در تور آمریکا و کانادا رکورد اجرای تور کنسرت را شکست.

عکسهای سالار عقیلی

کنسرت سالار عقیلی و همسرش در آمریکا

آغاز فعالیت حرفه ای تا ماجرای ازدواج سالار عقیلی

در جشنوارهٔ موسیقی فجر سال 1375، سالار عقیلی جوانی 18–17 ساله، برای نخستین بار به روی صحنه آمد و موجب حیرت تماشاچیان شد. حریر شریعت زاده نیز در آن کنسرت حاضر بوده است و به سبب تسلط بر آوازهای ایرانی، با شنیدن صدای سالار عقیلی به استعداد وی پی می برد. پس از اتمام برنامه در رابطه با آوازهای ایرانی به صحبت می نشینند و همین امر موجب همکاری های بعدی و در نهایت ازدواج این دو هنرمند منجر می شود. حاصل این ازدواج پسری به نام ماهور میباشد.

سالار عقیلی و همسر و پسرش 

سالار عقیلی و همسر و پسرش ماهور

بیوگرافی حریر شریعت زاده 

حریر شریعت زاده متولد خرداد 1356، تهران نوازنده ایرانی ست. او همسر سالار عقیلی است. سازهای تخصصی او، پیانو و دف هستند.

حریر شریعت زاده در باره خودش می گوید:"از پنج سالگی پیانو را شروع کردم. از کلاس اول راهنمایی تا دوم دبیرستان با جواد معروفی بعد با خانم جواهری و دیرتر با خانم فخری ملک پور آموزش دیدم. سبک استاد محجوبی را فرا گرفتم و از آن پس با این سبک کار می کنم. از خانم پریسا ردیف های آوازی را یاد گرفتم." او در دانشگاه سراسری رشته تغذیه خوانده است و در دانشگاه، تحصیلات موسیقی را هم پشت سر گذاشته است.

حریر شریعت زاده

حریر شریعت زاده

اجرای ارکستر ملل سالار عقیلی

سالار عقیلی سرود ایران جوان را با اجرای ارکستر ملل خوانده است. سالار عقیلی هیچ اثری مختص خود ندارد و کلیه آثارش باز خوانی آثار دیگران است.

عکسهای سالار عقیلی

سالار عقیلی در ارکستر ملی

سالار عقیلی

بیوگرافی سالار عقیلی

سالار عقیلی و همسرش

مصاحبه سالار عقیلی با شبکه من و تو

سالار عقیلی که برای اجرای کنسرت به لندن سفر کرده بود در بهمن ماه 94 در استودیوی تلویزیون من وتو حاضر شد و در یکی از برنامه های این شبکه ماهواره ای به گفت وگو نشست. حضور او در این برنامه با واکنش منفی رسانه های محافظه کار در ایران روبه رو شد و حمیدرضا نوربخش، مدیر سی ویکمین دوره جشنواره موسیقی فجر گفت که بر اساس تصمیم شورای نظارت جشنواره فجر به همین دلیل از جدول این دوره از جشنواره حذف خواهد شد.

 

سالار عقیلی در شبکه من و تو

سالار عقیلی در شبکه من و تو

مدتی بعد «حمیدرضا نوربخش»، مدیر سی ویکمین جشنواره ی موسیقی فجر- ضمن اعلام خبر بازگشت سالار عقیلی به جشنواره فجر گفت:«بعد از حواشی به وجود آمده درباره ی این خواننده، کمیته ی نظارت بر جشنواره اعلام کرد که شرایط برای حضور ایشان در جشنواره فراهم نیست؛ اما با توجه به اینکه او خواننده ی شناخته شده ای است و در این مدت خدمات بسیاری نیز انجام داده است، من و دیگر مسوؤلان جشنواره تمامی تلاش خود را انجام دادیم تا ایشان به جدول جشنواره بازگردند و با توجه به هم زمانی نشست آغاز بلیت فروشی جشنواره با این اتفاق و اعلام کمیته ی نظارت به ستاد جشنواره مبنی بر عدم حضور ایشان، در پاسخ به پرسش خبرنگاران در این خصوص، ناگزیر به اعلام آن شدیم؛ من به عنوان مدیر جشنواره درباره ی حضور تمامی هنرمندان، نیازمند تایید مراجع ذی صلاح هستم و کلیه ی هنرمندانی که در جدول امسال نامشان مشاهده می شود، تمامی مراحل قانونی را پشت سر گذاشته و حضورشان به تایید مسوؤلان مربوطه رسیده است؛ با این همه ما در تمام این مدت مشغول رایزنی برای حل این مشکل بودیم و خوشبختانه با درایت مسوؤلان فرهنگی این مساله به بهترین شکل حل شد.

سالار عقیلی


ترانه شناسی سالار عقیلی

  • 1380 - عشق ماند (ساخته ارشد تهماسبی با اجرای گروه نوروز)
  • 1382 - سایه های سبز (ساخته ارشد تهماسبی)
  • 1385 - دریای بی پایان (ساخته سعید فرجپوری با اجرای گروه دستان)
  • 1386 - سعدی نامه (ساخته ارشد تهماسبی با اجرای گروه دستان)
  • 1387 - به نام گل سرخ (ساخته حمید متبسم با اجرای گروه دستان)
  • 1388 - مایه ناز
  • 1388 - عاشقی
  • 1388 - هوای آفتاب
  • 1388 - سالار خوانی ها
  • 1389 - عشق دیرین
  • 1389 - باده نوشین (آهنگ سازی هوشنگ فراهانی)
  • 1389 - یاد باد
  • 1390 - سبوی تشنه
  • 1390 - یار و دیار
  • 1391 - نغمه همرازان
  • 1391 - می تراود مهتاب (آهنگ سازی کیوان ساکت و تنبک حسین رعنائی)
  • 1392 - به سپیدی صلح
  • 1392 - یار مست (آهنگ سازی مجید مولانیا با اجرای گروه موسیقی سور)
  • 1392 - به یاد من باش
  • 1393 -به نام وطن
  • 1393 -ساقی بهار(آلبوم)
  • 1393 -زمزمه (آلبوم)
  • 1393 -فصل عاشقی
  • 1394 -آیین فرزانگی (آهنگسازی پویا سرایی براساس ملودی پیروز ارجمند)
  • 1394. معمای شاه آهنگسازی بابک زرین
  • 1394. قصه باران با آهنگسازی امین بیات
  • 1395 ازتنهایی گریه مکن
  •  
  • 1395- معمای شاه (ترانه سرا:افشین یداللهی)
  • 1395- قافله سالار عشق، با آهنگسازی مازیار شاهی در سوگ محمدرضا لطفی
  • 1395- چرخ و فلک
  • 1395- از جان و از دل
  • 1395- تو کیستی

کنسرت های بین المللی

آمریکا 2016

کانادا 2016

آلمان 2015

هلند 2015

انگلستان 2015

ایتالیا 2015

جوایز

برنده جایزه مردمی بهترین خواننده - برنامهٔ سه ستاره 1395

برنده جایزه بهترین ترانه - جشن حافظ 1395

برنده جایزه بهترین خواننده - جشنواره مرشدان برتر 1394


مصاحبه با سالار عقیلی

گفتگو با این ستاره موسیقی ایران همیشه جذاب است، مخصوصا وقتی درباره زندگی و سلایق اش هم باشد.

از قدیم گفته اند که چهل سالگی کمال مرد است و شما در این پاییز چهل ساله می شوید، خودتان در این مورد چطور فکر می کنید؟
 
- حتما همین طور است به شرطی که اوضاع فرهنگ و هنر مملکت و اوضاع سیاسی و اقتصادی و اجتماعی مردم خوب باشد تا تکامل آدم ها اتفاق می افتد. عدد چهل اصولا عدد مقدسی است. پیامبر اکرم در چهل سالگی مبعوث شدند. همچنین وقتی کسی فوت می کند، برایش چهلم می گیرند. چله نشینی، شب چله یا همان شب یلدای خودمان معروف است و ما در ماجرای عاشورا اربعین را داریم که مربوط به وقتی است که چهل روز از واقعه کربلا می گذرد. بنابراین چهل برای ما مقدس است. همان طوری که گفتید می گویند در چهل سالگی انسان ها تکامل پیدا می کنند و امیدواریم که این ماجرا در مورد ما هم صادق باشد و به چیزهایی که تابه حال تجربه نکرده بودیم برسیم، به خصوص امیدوارم که در راه هنر بتوانیم به مردم عزیز خدمت کنیم.
 
عکسهای سالار عقیلی

عکسهای سالار عقیلی 

نکته این است که در سال های ابتدایی هر دهه، آدم از یک دهه خارج و وارد یک دهه دیگر می شود و این قاعدتا حس ویژه ای را در آدم ایجاد می کند. شما چه حسی دارید؟
 
- حس ویژه ای است. آدم احساس می کند مسن شده و بچه های فامیل را می بیند که بزرگ شده اند و به خودش فکر می کند که باز از آنها بزرگ تر است و همان طوری که آنها بزرگتر می شوند و به سمت جوانی می آیند او هم به سمت میانسالی و تکامل می رود. حس خاص و عجیبی است و خیلی قابل توصیف نیست.
 
البته شما خیلی زود شناخته شدید و زود کارتان را شروع کردید و آلبوم دادید. بنابراین آدم فکر می کند سال هاست حضور دارید و قاعدتا سن تان باید بیشتر از چهل باشد. (خنده)
 
- بله. من در سال 1372 وارد هنرستان موسیقی شدم و کار حرفه ای را از سال های 1374 و 1375 شروع کردم.
 
همان سال که در جشنواره موسیقی فجر آواز خواندید...
 
- بله. در واقع از سال 1375 کار صحنه ای را شروع کردم و حالا 1396 است. یعنی می شود 21 سال که عاشقانه در کار موسیقی هستم و واقعا به آن عشق می ورزم و افتخار می کنم و خدا را شکر می کنم که می توانم به مردم عزیز ایران خدمت کنم.
 
من آن جشنواره را ندیده ام ولی بنا بر آنچه بعدا منتشر شد، گویا خیلی خوب درخشیدید و همه گفتند که یک ستاره تازه در فضای موسیقی اصیل ما متولد شده است...
 
- این البته نظر لطف شما و دوستانی است که این لطف را داشتند.
 
حریر شریعت زاده همسر سالار عقیلی

حریر شریعت زاده همسر سالار عقیلی 

اما به جز ماجرای درخشش شما در آن جشنواره، اتفاق خیلی مهم دیگر آشنایی شما با خانم شریعت زاده بود. گویا ایشان بعد از آن کنسرت با شما صحبت کردند و ...
 
- شما که ماشاءالله همه چیز را می دانید. بله، بعد از آن برنامه ایشان به اتفاق خانواده آمدند و خیلی به کار بنده ابراز لطف کردند. با دایی شان هم بودند. از من پرسیدند شما شاگرد استاد صدیق تعریف هستید، درست است؟ گفتم بله. گفتند ما از لحن و نحوه خواندن شما فهمیدیم که شما باید شاگرد ایشان باشید. در آن دوره من پیش استاد تعریف ردیف ها را یاد می گرفتم و خیلی از شیوه ایشان متاثر بودم چون خیلی روی من تاثیر گذاشته بودند و من به سبک و سیاق ایشان آواز می خواندم. هر جا که می خواندم اهل فن می فهمیدند که تحت تاثیر و شاگرد ایشان هستم.
 
آن موقع از آلبوم های ایشان بیشتر تحت تاثیر کدام آلبوم بودید؟ به یاد طاهرزاده؟
 
- نه. آلبوم شوردشت. من این آلبوم ایشان را صبح تا شب گوش می دادم و یکی از آلبوم های زیبایی هم هست که من همیشه در تاریخ موسیقی گوش دادم. به خصوص آن آواز شور که ایشان با تار آقای داریوش پیرنیاکان اجرا کردند.
 
بعد از 20 سال آیا هنوز جزئیات آن اجرا یادتان هست؟
 
- آقای پیرنیاکان هم آنجا به سبک علی اکبرخان شهنازی نواختند و استاد هم آواز شور بسیار زیبایی خواندند و من همیشه سعی می کردم که آن آواز را تقلید کنم. فکر می کنم یکی از عللی که من عاشق دستگاه شور و دشتی و ابوعطا و متعلقاتش هستم به خاطر همان آلبوم شوردشت استاد تعریف است.
 
سالار عقیلی در 16 سالگی

سالار عقیلی در 16 سالگی

البته آن موقع ها حال و هوای دیگری بود. فضای عجیبی در موسیقی ایران حاکم بود. آن زمان به دور از اینترنت و اینستاگرام و تلگرام و ماهواره و ... همه به هم نزدیک بودند. الان دیگر وقتی شما با کسی کار دارید، به او زنگ نمی زنید؛ یا اس ام اس می دهید یا با تلگرام کارتان را می گویید. حالا دیگر کسی به کسی زنگ نمی زند. خود این مسئله یک فاصله ایجاد می کند. این اصلا خوب نیست. درست است که تکنولوژی خوب است اما این امکانات جدید، آدم ها را از هم دور کرده و آن حال و هوا و احساسات را کم کم از انسان ها می گیرد. در این شرایط ما ماشینی و مکانیزه شدن زندگی را داریم احساس می کنیم و این برای آینده همه ما و به خصوص برای آینده هنر ما خوب نیست.
 
اولین کسی که از بزرگان موسیقی آن موقع به شما واکنش نشان داد چه کسی بود؟
 
- جشنواره را یادم نیست اما تقریبا یک یا دو سال بعد (درست یادم نیست) ما کنسرتی را به یاد استاد بنان گذاشتیم و آنجا زنده یاد استاد دکتر حسین عمومی به پشت صحنه آمدند و خیلی به من ابراز لطف کردند. خدا رحمت شان کند. ایشان استاد ردیف دان و استاد بسیاری از استادان پیام موسیقی ایران بودند. همچنین استاد همایون خرم و سرکار خانم بنان و همچنین آقای کیوان ساکت هم خیلی محبت داشتند.
  
شما جزو کسانی هستید که زود ازدواج کردید. به نظر شما زود ازدواج کردن خوب است یا نه؟
 
- بستگی به شرایط دارد. اگر همه شرایط فراهم باشد بله. آدم هر چه زودتر ازدواج کند، بهتر است چون زودتر سر و سامان می گیرد و به نتیجه می رسد.
 
البته به شرطی که شخص مناسب برای ازدواج را پیدا کند...
 
- بله. به هر حال آدم وقتی زندگی مشترک را شروع کند، طول می کشد که جا بیفتد. آدم وقتی که دیر ازدواج می کند تا می خواهد به این درجه برسد، می رسد به پنجاه سالگی ولی وقتی زودتر ازدواج کند زودتر سر و سامان می گیرد. من اعتقاد دارم اگر کسی می خواهد ازدواج کند باید زود ازدواج کند. البته همانطوری که گفتید شرطش این است که کیس مناسب خودش را هم پیدا کند.
 
ناصر ملک مطیعی در کنسرت سالار عقیلی

ناصر ملک مطیعی در کنسرت سالار عقیلی 

برگردیم به ماجرای آشنایی شما و خانم شریعت زاده. آن موقع که خانم شریعت زاده بعد از کنسرت جشنواره تان آمدند با شما صحبت کردند، شما هم از ایشان پرسیدید چه سازی می زنند؟ آیا همانجا این آشنایی ایجاد شد؟
 
- بله. مادر ایشان، ایشان را معرفی کردند و گفتند که دختر من هم پیانو می زند و سبک مرتضی خان محجوبی کار می کنند و شاگرد استاد جواد معروفی هستند. این برای من هم خیلی جالب بود و همین باعث آشنایی و رفت و آمد و آشنایی خانواده ها با هم شد.
 
این علاقه مندی که منجر به ازدواج شد، چند وقت بعد بین شما به وجود آمد؟
 
- دو، سه ماه بعد از این جریان رفت و آمد خانواده ها به وجود آمد و ازدواج کردیم.
 
نکته جالب و شیرین آن است که موسیقی باعث پیوندتان شد؟
 
- بله، دقیقا.
 
گویا شما هم الان در کار مکمل هم هستید و در کارهای مربوط به گروه راز و نیاز و کنسرت های دیگرتان، خانم شریعت زاده بخشی از مسئولیت ها را به عهده دارند، درست است؟
 
- بله. من همیشه در کارهایی که می خواهم انجام بدهم با ایشان مشورت می کنم و از ایشان به عنوان یک مخاطب نظر می خواهم و می گویم آیا شما به عنوان یک مخاطب سالار عقیلی چنین کاری را بشنوید چه عکس العملی نشان می دهید آیا می پندید یا نه.
 
اگر ایشان تایید بکند و بگوید خوب است من آن کار را می خوانم و اگر بگوید نه و این کار ممکن است خرابت بکند من آن را نمی خوانم. بارها این اتفاق افتاده. دو سه تا آلبوم بوده که آهنگساز به من پیشنهاد کرده و من نمی خواستم بخوانم اما ایشان گفته به صدایت می آید، بخوان، خوب است. گفتم این به صدای من نمی آید. گفت بخوان با ضمانت من و خواندم و خیلی هم در بین مردم گل کرد.
 
می شود یکی از نمونه هایش را بگویید؟
 
- اجازه بدهید نگویم. یک وقت برای دوستان آهنگسازم سوءتفاهم پیش می آید و دلگیر می شوند.
 
همسرتان کدام آهنگ ها را بیشتر دوست دارند؟
 
- (خنده) این را باید از خودشان بپرسید.
 
احتمالا ایشان آهنگ هایی را که در آن پیانو نقش اساسی دارد را بیشتر دوست دارند مخصوصا خوشه چین...
 
- بله، لابد کارهایی را که خودشان در آن با من همکاری دارند را بیشتر دوست دارند. البته ایشان کارهایی که با بابک زرین داریم را هم خیلی دوست دارند.
 
سالار عقیلی و همسرش

سالار عقیلی و همسرش در جشنواره فجر

در چهل سالگی بیش از چهارصد آهنگ واقعا ماشاءالله دارد. کلا چند آلبوم دارید؟

 
- از من تاکنون بیست و هفت آلبوم منتشر شده و هشت آلبوم دیگر دارم که آماده است و هنوز منتشر نشده است. با آقایان مسعود شعاری، پیمان خازنی، خانم نسیم شاملو، آقای انوریان، آقای علی پژوهشگر، آقای کریمی، آقای کیانیان، آقای متبسم، آقای طریقت، آقای جمشید صفرزاده آلبوم هایی دارم که به زودی منتشر می شوند. کار با آقای صفرزاده فکر کنم همین ماه منتشر می شود.
 
یکی از کارهایی که اخیرا از شما منتشر شده عاشقانه هم هست و خیلی مورد توجه قرار گرفته، همکاری با آقای ابوالفضل صادقی نژاد هست...
 
- به جز از «تنهایی گریه مکن» که منتشر شده و مورد لطف مردم بوده، کار تازه ای هم داریم که ایشان ساخته اند و می خواهیم شروع کنیم. یک اسم خاص و ویژه هم دارد که نمی گویم چون می خواهم برای مردم عزیز سورپرایز باشد. من خیلی کارهای ایشان را دوست دارم و واقعا در ژانر عاشقانه خوب کار می کنند. یک مجموعه عاشقانه با خانم نسیم شاملو و پیمان خازنی هم داریم که یک نمونه اش همان «سپید و سیاه» بود که با شعر آقای مظاهری به عنوان یک آهنگ پخش کردیم. یک کار هم با آقای فرید سعادتمند داریم به نام «لیلای من کجایی» که بخش هایی از آن را پخش کردیم که مورد استقبال قرار گرفت.
  
پسر 10 ساله تان، ماهور هم که به صورت جدی دارد موسیقی کار می کند...
 
- بله، ماهور ویولن و تنبک می زند و مقداری هم می خواند.
  
شما هر دو موزیسین بودید و اتفاقا از کودکی هم کار موسیقی کردید، بنابراین می دانید که چگونه باید استعداد موسیقی فرزندتان را بشناسید. می خواهیم اگر ممکن است برای خوانندگان ما هم توضیح دهید.
 
- همانطوری که خودتان هم اشاره کردید، مسئله ماهور با اغلب بچه ها متفاوت است به این خاطر که او در خانواده ای رشد کرده که همه موزیسین بوده اند و از بدو تولد در این فضا زندگی کرده و بزرگ شده...
 
و شاید حتی از قبل از تولد (خنده)...
 
- بله، دقیقا در زمانی که ماهور در شکم مادرش به سر می برد ما کنسرتی در آلمان داشتیم. در آن کنسرت همسرم دف می زد و وقتی کنسرت تمام شد گفت خیلی اذیت شده است. گفتم چه اتفاقی افتاده؟ گفت در تمام مدت اجرا وقتی من دف می زدم ماهور دست و پا می زد. یعنی از همان موقع داشته نوازندگی مادر را احساس می کرده و به هیجان آمده بود.
 
شاید هم می خواست بخواند و دست و پا می زد که بگوید جلوی سروصدا را بگیرید...
 
- (خنده) شاید. به هر حال ماهور در چنین شرایطی بزرگ شده. او از بچگی دیده و با این فضا رشد کرده و شاید پدر و مادری که کار هنری ندارند، علاقه و استعداد فرزندشان را نتوانند تشخیص بدهند. ماهور از بچگی خودش سازهای مختلف را به دست می گرفت و با آنها بازی می کرد یا آنها را می نواخت. ما دیدیم علاقه اش اول به تنبک بود و گذاشتیمش کلاس و چون علاقه اش را دیدم گذاشتیمش کلاس کمانچه و این کمانچه تبدیل به ویولن شد. یک زمان هم به ویولن سل علاقه مند شد...
ماهور عقیلی پسر سالار عقیلی

دف نوازی ماهور عقیلی پسر سالار عقیلی 

برای ماهور خواهر یا برادر نخواستید بیاورید؟
 
- (خنده) والله با این وضعیت کاری که ما داریم، همین که ماهور را به همین جا رسانده ایم هم برای ما خیلی سخت بود. ما اکثرا در سفر هستیم و زیاد رنگ خانه را نمی بینیم. بنابراین برای ما خیلی سخت بود که بتوانیم خودمان را با مسائلی که فرزندمان دارد، هماهنگ کنیم. هنوز هم سختی های خودش را دارد چون بچه محصل است و از طرفی نمی توانیم با خودمان ببریمش و از طرفی هم نمی توانیم تنهایش بگذاریم. اگر با ما بیاید از درسش می افتد و اگر نیاید هم ما را از دست می دهد. بچه باید با خانواده و پدر و مادرش بزرگ شود و زیر سایه پدر و مادر باشد.
 
خدا را شکر زندگی خانوادگی موفقی هم داشته اید. عوامل این موفقیت را چه می دانید؟
 
- این سوال خیلی کلی است و به سختی می شود به آن جواب داد. فکر می کنم یکی از عوامل مهم آرامشی بود که سعی کردیم در زندگی مان داشته باشیم. این آرامش خیلی در تربیت فرزند اهمیت دارد و من خیلی روی این مسئله حساس هستم. دوست ندارم بچه خیلی چیزها را ببیند برای این که ممکن است در روحیه اش تاثیر بد بگذارد. ما سعی کردیم آرامش را در زندگی برقرار کنیم. به هر حال در طول زندگی زن و شوهر ممکن است با هم اختلاف نظرها و صحبت هایی داشته باشند اما خیلی مهم است که نگذارند این بحث ها فی مابین به فرزندشان هم کشیده شود چون روی تربیت و رشد او تاثیر منفی می گذارد.
 
اهل ورزش هم هستید؟
 
- قبلا زیاد ورزش می کردم اما متاسفانه هفت، هشت سالی هست که کنارش گذاشته ام و دوباره می خواهم شروع کنم.
 
پدرتان وکیل دادگستری بودند و بنا بر آنچه قبلا گفته اید ظاهرا خیلی علاقه مند به حضور شما در زمینه موسیقی نبودند و انگار مادر و برادرتان بیشتر تشویق تان می کردند...
 
- (خنده) من هر وقت در مورد این موضوع مصاحبه کردم و حرف زدم، بابا از من گله کرده. منظورم این نبود که پدر علاقه مند به موسیقی نبود اما به هر حال شغل ایشان شغل خشنی بود. ایشان قبلا قاضی بودند و بعد وکیل شدند. بنابراین شرایط شغلی شان اینگونه ایجاب می کرد. زیاد هم نباید به ایشان خرده بگیریم. به هر حال وکالت و قضاوت و جایگاهی که یک قاضی و وکیل دارد، کمی جدی و خشن است.
 
اما شما جدای از آن احساسات و شوریدگی های هنری، یک جدیت، دیسیپلین و مدیریت شخصی و کاری دارید و خیلی به پرستیژ اجتماعی و جنتلمن بودن اهمیت می دهید که احتمالا از ایشان الگو گرفته اید...
 
- این محبت شماست. طبیعتا رفتار پدر و مادر روی فرزندان تاثیر می گذارد. شما لطف دارید و امیدوارم در مورد من هم همینطور بوده باشد.
 
پدرتان کدام آهنگ های تان را دوست دارند؟
 
- فکر می کنم بیشتر آثار ملی میهنی و آثاری که درباره وطن هست را بیشتر دوست دارند.
 سالار عقیلی ایران سربلند

 سالار عقیلی ایران سربلند 

شما بعد از این که در هنرستان موسیقی درس خواندید و حتی کنسرت هم داشتید رفتید تئاتر خواندید؛ چرا؟ چه سالی وارد دانشکده تئاتر شدید؟
 
- من در سال 1377 وارد دانشکده تئاتر شدم. البته قبل از آن حتی در دوران دبستان هم نمایش (البته در سطح همان دبستان و راهنمایی و در سطح دانش آموزی منظور من است) بازی می کردم. موسیقی را هم از بچگی کار می کردم. بعد هم که به هنرستان موسیقی رفتم و در اواخر سال 76 امتحان دادم و در رشته تئاتر قبول شدم.
 
همکلاسی های شما در دانشگاه چه کسانی بودند؟ فکر می کنم برزو ارجمند هم همکلاس شما بود، درست است؟
 
- نه، ایشان سال بالاتر از ما بود. از هم دوره ای های من که دارند کار می کنند، خانم هانیه توسلی، آقای سپند امیرسلیمانی، آقای مهدی امینی خواه، آقای کوهستانی، آقای سینا رازانی و خانم رویا بختیاری بودند. خیلی از بچه های ما در کار تئاتر هستند. آقای ابراهیم شفیعی بود که الان در کار کودک خیلی موفق است. سال بالایی های ما هم آقای مجید صالحی، آقای مهران غفوریان و آقای برزو ارجمند بودند اینهایی که یادم می آید.
 
الان بچه های هم دوره ای شما دعوت تان می کنند برای دیدن کارهای شان؟
 
- بله، زیاد و من اگر وقت داشته باشم اغلب تئاترها را می بینم. الان هم که خودم درگیر موسیقی تئاتر کلنل هستم.
 
بازیگر مورد علاقه شما چه کسی است؟
 
- طبیعتا نمی توانم یک نفر را اسم ببرم. دوستان و استادان گرانقدری هستند که من به بازی شان علاقه دارم. از قدیمی ها آقای علی نصیریان، آقای عزت الله انتظامی، آقای جمشید مشایخی، از نسل بعد آقای پرویز پرستویی و خانم معتمد آریا و آقای کیانیان و آقای عبدی که واقعا بازی های شان را دوست دارم. خانم رویا تیموریان که استاد خودم بودند در دانشکده و خیلی بازی شان را دوست دارم. اگر بخواهم اسم ببرم خیلی ها هستند. ما در دانشکده اساتید بسیار خوبی هم داشتیم؛ آقای دکتر قطب الدین صادقی و استاد حمید سمندریان استاد ما بودند. خانم منیژه محامدی و امیر دژاکام استاد ما بودند. آقای مهدی سلطانی استاد بدن، بیان و حرکت ما بودند. آقای مهرداد رایانی مخصوص بودند که یکی از افتخارات تئاتر ما هستند به خصوص در زمینه نمایشنامه عروسکی. این اسامی الان یادم بود که گفتم و من افتخار می کنم که شاگردی این اساتید را کرده ام و از آنها آموخته ام.
 
با کدام یک از این هنرمندان عرصه بازیگری روابط دوستانه و خانوادگی دارید؟
 
- آقای هادی مرزبان، آقای امیر جعفری، آقای ابراهیم شفیعی (که در دوران دانشجویی من و او و سپند امیرسلیمانی هم خانه بودیم)، خانم نیوشا ضیغمی، خانم مرجانه گلچین و تعداد دیگری از دوستان. البته من خودم اصولا زیاد اهل رفت و آمد نیستم و بیشتر به کار می پردازم. نه که دوست نداشته باشم اما کلا زیاد فرصت رفت و آـمد و مهمانی و مسائلی از این دست را ندارم. هر وقت که فرصت دست می دهد این عزیزان را می بینم.
خانواده عقیلی و خانواده امیر جعفری

خانواده عقیلی و خانواده امیر جعفری 

از کارهای موزیسین های دیگر کار چه کسانی را می شنوید؟
 
- من بیشتر کارهای استاد بنان و استاد شجریان را می شنوم و بخشی از کارهای استادان محمودی خوانساری و ادیب خوانساری را خیلی گوش می کنم. همچنین سر فرصت، بعضی کارهای همکاران عزیز را هم گوش می کنم.
 
آهنگ خاصی هم بوده که با خودتان گفته باشید کاش من این را خوانده بودم؟
 
- بله بوده. مثلا مجموعه ای که آقای قربانی از کارهای استاد همایون خرم با عنوان «رسوای زمانه» خوانده بودند را دوست داشتم من بخوانم چون احساس می کردم به ژانر کاری و صدای من خیلی می خورد. البته ایشان هم خیلی خوب اجرا کردند اما من هم دوست داشتم اجرایش کنم و چندتا از آن آهنگ ها را همیشه گوش می دادم.
 
البته شما هم چندتا از کارهای استاد خرم از جمله «ساغرم شکست ای ساقی» را خوانده اید...
 
- بله، من چهار اثر از آثار جاودان ایشان را اجرا کرده ام.

عکسهای سالار عقیلی

سالار عقیلی

عکسهای سالار عقیلی

 همسر سالار عقیلی

سالار عقیلی و همسرش حریر شریعت زاده 

سالار عقیلی

تصاویر سالار عقیلی

 سالار عقیلی و پسرش

عکس سالار عقیلی و پسرش ماهور

سالار عقیلی

سالار عقیلی

سالار عقیلی ، بیوگرافی کامل و عکس های سالار عقیلی

4.537
این مطلب مفید بود ؟334
منبع : نمناک - / ک
برچسب : سالار عقیلی
وبگردی