حدود دوسال است که ویروس کرونا وجود دارد و سرتاسر جهان را درگیر کرده است. کرونا علاوه بر عوارض جسمانی تاثیرات بسیار زیادی نیز روی مغز و اعصاب می گذارد.
به گفته محققان، کووید 19 اکنون می تواند در مقایسه با آنفلوانزا کمتر کُشنده باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: گمانهزنیهای متخصصان، پیشبینی آینده همهگیری را دشوار میداند و احتمال ادامه آن را تا دو سه سال آینده تقویت میکند.
رئیس کارگروه بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا گفت: نمیتوان پیشبینی کرد شدت و روند واریانتهای بعدی در کشورهای مختلف چگونه خواهند بود.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در مجموع 26 درصد از جمعیت کشور شامل کودکان زیر 12 سال و دیگر گروههای هدف اصلا واکسن نزدهاند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: با توجه به جمعیت 14 میلیونی استان تهران، بیش از 3 میلیون نفر هنوز دوز اول واکسن کرونا را نزده اند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به روند نزولی کرونا در استان تهران، به تشریح وضعیت بیماری در ایام نوروز پرداخت.
رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: طبق مطالعات انجام شده بیش از 85 درصد بیماران کووید 19 طولانی از عوارض آن حتی پس از یک سال شکایت دارند.
ویروس کرونا هر روزه جان افراد زیادی را تهدید میکند. علائمی که افراد بعد از ابتلا به این ویروس بروز میدهند بسیار متفاوت و خطرناک است که باعث نگرانی شده است.
معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت گفت: واکسیناسیون افرادی که با خودروی شخصی به سفرهای نوروزی میروند از طریق کدملی و پلاک خودرو رصد میشود.
موج دوم کرونا افراد زیادی را درگیر کرد. بعد از بهبودی نیز برخی علائم در بیماران ماندگار شده که نگرانی انسان ها را نسبت به این ویروس چند برابر کرده است.
روز به روز آمار مرگ و میر مبتلایان کرونا کاهش پیدا میکند اما هنوز تعداد قابل توجهی از افراد مبتلا به ویروس به دلیل خاصی در خطر مرگ بر اثر کرونا هستند.
با توجه به همه گیری ویروس کرونا در کشور، رعایت بهداشت و راهکارهایی به جهت مقابله با این ویروس یکی از الزامات محیط هایی مانند رستوران، فست فود، تهیه غذا و به طور کلی آشپزخانه های صنعتی می باشد.
از اولین مورد ابتلا به کرونا هیچکس فکرش راهم نمیکرد که این بیماری انقد ماندگار و ادامه دارد باشد، برای درمان علائم طولانی مدت کرونا باید نکاتی را رعایت کنید.
دست زدن و لمس صورت دلایل مختلفی دارد که در برخی موارد غیر ارادی و خودکار است البته ما برای جلوگیری از ویروس کرونا باید آن را کنترل کنیم.