قیمت نفت برنت بعدازظهر جمعه چهار درصد سقوط کرد و نفت آمریکا با پنج درصد کاهش، به 21 دلار و 47 سنت در هر بشکه رسید.
شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با صدور اطلاعیه ای، تعطیلی جایگاه های عرضه سوخت را شایعه دانست.
رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به ارایه گزارش عملکرد خزانه در سال گذشته به هیات دولت، اعلام کرد: نرخ بیکاری به 10 درصد رسید.
طبق پیش بینی هایی که صورت گرفته طرح اقدام ملی مسکن در سال 99 وارد مرحله اجرایی می شود و اثر روانی مطلوبی را برای بازار مسکن ایجاد می کند.
در حالی شیوع ویروس کرونا کاهش 21 درصدی معاملات مسکن را در کشور به دنبال داشته که با تداوم این روند پیش بینی می شود سال 99 این بخش رکود غیرتورمی را آغاز کند.
قیمت طلا در معاملات پرنوسان روز پنج شنبه بازار جهانی بیش از یک درصد سقوط کرد.
عبدالناصر همتی گفت: مجموعه تصمیماتی در دولت و بانک مرکزی گرفته شد تا تسهیلاتی برای افرادی که کسب و کارشان از شیوع کرونا دچار مشکل شده اند، در نظر گرفته شود.
معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از آغاز ثبت نام گروه چهارم مرحله دوم طرح اقدام ملی مسکن در 4 استان دیگر خبر داد.
طبق برآوردهای اولیه حدود 4.5 میلیون خانوار مشمول دریافت بسته حمایتی جبران آسیب کرونا شده اند.
با ایجاد سامانه پیامکی طرح اقدام ملی مسکن در روز چهارشنبه 21 اسفند ماه حدود 99 هزار متقاضی از طریق پیامک اقدام به نام نویسی کردند.
محمود محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: ثبت نام طرح مسکن ملی برای تهرانی ها از روز چهارشنبه به روز شنبه موکول شده است.
دومنی مرحله از ثبت نام طرح ملی مسکن برای 17 استان آغاز شد که در این مرحله بر خلاف فاز نخست، میان ثبت نام کنندگانِ دارای شرایط، قرعه کشی به عمل می آید.
این روز ها با توجه به افزایش نرخ طلا، مردم به خرید طلای دست دوم روی آورده اند که فعالان بازار معتقدنداین نوع معاملات درست نیست.
همه ساله با نزدیک شدن به زمان عید نوروز و پایان سال و عیدی کارگران، بسته معیشتی و تعیین میزان حقوق آن ها برای سال جدید تبدیل به موضوعی داغ در صدر اخبار می شود.
زمان واریز مرحله چهارم یارانه حمایت معیشتی دولت برای اسفند 98 اعلام شد