رئیس سازمان بورس گفت: از بانک مرکزی درخواست کرده ایم که صندوق های سرمایه گذاری، هلدینگ ها و سایر ارکان بازار هم حضور یابند.
دومین مورد ابتلا به ویروس کرونا در حالی در آمریکا تائید شد که همزمان با تشدید شیوع این ویروس در چین، سهام وال استریت سقوط کرد و قیمت جهانی طلا به بالاترین سطح دو هفته ای رسید.
نمایندگان مجلس میزان نرخ مالیات نقل و انتقال وسائط نقلیه را مشخص کردند.
در بامداد امروز (اول بهمن ماه) سهمیه بنزین بهمن ماه در کارت های سوخت شخصی شارژ شد.
غیب شدن سهمیه بنزین موضوع داغ این روزهاست که طبق آنچه اعلام شد، تنها راه جلوگیری از آن انتخاب روش درست سوخت گیری است.
از 24 آبانماه که اصلاح قیمت بنزین انجام شد یکباره درخواست روزانه به 85 تا 90 هزار رسید یعنی حتی 3 برابر آن 6 برابر ظرفیت پیش بینی شده و این منجر به ایجاد صف شد.
سخنگوی طرح حمایت معیشتی فردا را آخرین مهلت ثبت نام جاماندگان بسته معیشتی اعلام کرد.
برای شرکت در قرعه کشی های پیش فروش و فروش فوق العاده شرکت سایپا، باید از قبل اقدام به پیش ثبت نام سایپا در چند قدم کنید تا موفق به شرکت در قرعه کشی شوید.
حداکثر اقساط برای زوجین در وام خرید مسکن 240 میلیونی حدود 4 میلیون تومان می باشد.
بر اساس آمار بانک مرکزی قیمت مسکن در آذر امسال نسبت به آذر سال قبل 41.6 درصد افزایش یافته است.
مترو هشتگرد به گفته وزیر راه و شهرسازی به زودی با حضور روحانی در هفته آینده افتتاح می شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه «خط تولید پراید و پژو 405 بعد از اجرای تعهدات شان متوقف خواهد شد»، گفت: یکی از برنامه های ما تولید خودروهای یورو 4 و یورو 5 است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از حذف بنزین دونرخی در بودجه سال آینده خبر داد.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران از آغاز عملیات اجرایی پروژه مترو تهران به مازندران خبر داد.
کد 25 یا کارت ابطال شده از جمله پیام هایی هست که برخی از رانندگان در هنگام سوختگیری با کارت سوخت شخصی با آن مواجه می شوند.