بیژن بنفشه خواه بازیگر سریال های طنز تلویزیون بعد از ایفای نقش در فصل دوم لیسانسه ها مشغول بازی در سریال محکومین شد و تصویری از حضورش در این سریال را با هوادارانش به اشتراک گذاشت.
بیژن بنفشه خواه بازیگر سریال لیسانسه ها تصویر جدیدی از فصل دوم این سریال با بازی امیر کاظمی و هوتن شکیبا منتشر کرد.
بیژن بنفشه خواه تصاویری از فصل دوم سریال لیسانسه ها را در اینستاگرامش منتشر کرد که در ادامه خواهید دید.
بیژن بنفشه خواه که در دو سریال لیسانسه ها و شهرک جیم ایفای نقش میکند, حرف های جالبی از جایگاه پول و پارتی در بازیگری میزند.
برنامه تلویزیونی 3شو به کارگردانی جواد رضویان و با اجرای بیژن بنفشه خواه و مهران غفوریان برای شبکه سه تولید می شود.
بیژن بنفشه خواه از حاشیه هایی گفت که پس از حضورش در مسابقه ی خنداننده ی برتر برایش به وجود آمده است.
بیژن بنفشه خواه از بازیگران نام آشنای تلویزیون عکسی جالب و بامزه از دخترش را که با خنده در آغوش کشیده در فیس بوک به اشتراک گذاشته است.
بیژن بنفشه خواه بازیگر نقش های کمدی سینما و تلویزیون که فرزند مرحوم محمود بنفشه خواه از بازیگران فقید ایران می باشد. در ادامه تصاویری از بیژن بنفشه خواه و همسرش که از دوستان لیلی رشیدی می باشد به همراه دخترش را مشاهده می کند.