علیاکبر نژادعلی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: کارت سوخت آزاد اضطراری در همه جایگاهها موجود است.
مدیر هوشمند سامانه کارت سوخت گفت: در حال حاضر کمبودی در کارت سوخت جایگاه ها وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از همه شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه تجهیزات سامانه هوشند سوخت، برای تکمیل فرآیند بومیسازی تجهیزات این سامانه دعوت کرد.
یک میلیون و 300 هزار کارت سوخت در سال 1401 تحویل مالکین شد. 800 هزار عدد از این تعداد مربوط به درخواستهای المثنی است.
رئیس کانون انجمنهای صنفی جایگاه داران سوخت گفت: تاکنون هیچ اطلاعیه و بخشنامهای دال بر اینکه جایگاهها کارت آزاد 3000 تومانی را جمعآوری کنند در سراسر کشور نداشتهایم
صدور کارت سوخت در حالی که در سال 1398 از زمان درخواست بین یک ماه تا 40 روز زمان نیاز داشت، اما حالا این زمان به دلیل شیوع کرونا و دورکاری برخی کارکنان امسال طولانی تر شده.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: مدت زمان انتظار برای صدور کارت سوخت حداکثر سه ماه است.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشور در خصوص باطل شدن سوخت برخی از کارت های سوخت خودروها توضیحاتی داد.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: به دلیل افزایش تقاضا طی روزهای گذشته، صدور کارت سوخت المثنی بین 3 هفته تا 2 ماه زمان نیاز دارد.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: پس از بررسی های انجام شده، سقف ذخیره کارت های سوخت 9 ماه تعیین شد و در تیر ماه به پایان می رسد.
براساس آیین نامه هیئت دولت، کارت سوخت خودروهای دارای شرایط فرسودگی ابطال می شود.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: در ضدعفونی کردن کارت سوخت دقت کنید و از وایتکس استفاده نکنید.
هنوز خودروهایی وجود دارند که فاقد کارت سوخت هستند که صاحبان آنها به راحتی می توانند با مراجعه به پلیس +10 و ثبت درخواست نسبت به دریافت کارت خود اقدام کنند.
از 24 آبانماه که اصلاح قیمت بنزین انجام شد یکباره درخواست روزانه به 85 تا 90 هزار رسید یعنی حتی 3 برابر آن 6 برابر ظرفیت پیش بینی شده و این منجر به ایجاد صف شد.
کد 25 یا کارت ابطال شده از جمله پیام هایی هست که برخی از رانندگان در هنگام سوختگیری با کارت سوخت شخصی با آن مواجه می شوند.