در این مطلب ضرب المثل های جالب نهج البلاغه را به همرا معنی آنها گردآوری کرده ایم با ما همراه باشید گزیده ای از این ضرب المثل ها را بخوانید.
ضرب المثل جالب و خواندنی بشنو و باور نکن نیز یکی دیگر از ضرب المثل هایی است که بسیاری از مواقع به گوشمان رسیده است با ما همراه باشید تا با ریشه تاریخی این ضرب المثل آشنا شوید.
در این سری از ضرب المثل های سایت نمناک با ریشه تاریخی ضرب المثل آنقدر شور بود که خان هم فهمید آشنا می شوید که ماجرای جالب و خواندنی دارد.
هم از گندم ری جاماند, هم خرمای بغداد یکی از ضرب المثل های جالبی می باشد که داستان و روایت جالبی در گذشته داشته است،با ما همراه باشید تا ماجرای جالب این ضرب المثل را بخوانید.
در این سری از ریشه یابی ضرب المثل های سایت نمناک ریشه تاریخی و ماجرای جالب ضرب المثل نمک گیر شدن را در این بخش از سرگرمی این سایت بخوانید.
در این مطلب قصد داریم داستان جالب یکی از قدیمی ترین ضرب المثل های ایرانی با موضوع نه سر پیازم و نه ته پیاز را برایتان بازگو کنیم.
در ادامۀ این مطلب حکایت کوتاه و ریشۀ اصلی ضرب المثل جالب تا بوق سگ را می خوانید بدون شک این حکایت به نظرتان جالب می آید.
بدون شک در ایام نوروز هیچ خانه ای بی مهمان نخواهد بود و مهمان و دیدو بازدید ها یکی از مهم ترین قسمت های ای ایام خواهد بود در این بخش چند ضرب المثل طنز گونه و کنایه آمیز در این باره در اختیار شما عزیزان گذاشته ایم که در ادامه می خوانید.
ضرب المثل روضه خوان پشم چال یکی از کنایه های معروف فارسی می باشد. ریشۀ تاریخی ضرب المثل جالب و خواندنی روضه خان پشم چال را در این بخش از سرگرمی سایت نمناک بخوانید.
در این مطلب تعدادی از ضرب المثل های آلمانی را آماده کرده ایم. ضرب المثل های تآثیرگذاری در مورد حسادت و ازدواج و … که در ادامۀ مشاهده میکنید.
ضرب المثل جالب و عبرت آموز عروس خودم می دونم، ضرب المثلی است که در این بخش از سایت نمناک برایتان آماده کرده ایم و مخصوص عروس خانم های بی تجربه و تازه کار است.
بدون شک همه ضرب المثل یک صبر کن و هزار افسوس مخور را شنیده اید،ضرب المثلی که ریشۀ تاریخی از دیرباز دارد و داستان بی صبری و قضاوت عجولانۀ پادشاهی که از نعمت بچه محروم بود را روایت می کند.
قصه از آنجا شروع میشود که ؛ شخص ساده لوحی مکرر شنیده بود خداوند متعال ضامن رزق و روزی بندگان است .
شاهنامه آخرش خوشه از معروف ترین ضرب المثل های فارسی است. اما این سؤال پیش می آید که با وجود پایان تلخ و شکست ایرانیان از اعراب در پایان «شاهنامه»، چرا این ضرب المثل در بین مردم رواج یافته است؟