شهاب حسینی بازیگر سریال شهرزاد به عنوان داور جشنواره مهاجرین گازیانتپ ترکیه انتخاب شد.
هدیه تهرانی و شهاب حسینی بعد از آشغال های دوست داشتنی بار دیگر در فیلم محسن قرایی همبازی شدند.
مجموعه شکرستان با فصلی تازه و روایت شهاب حسینی مهمان نوروزی تلویزیون در شبکه نسیم میشود و پخش آن تا پایان تعطیلات نوروز ادامه دارد.
نشان شوالیه فرهنگ و هنر شهاب حسینی از فرانسه بهانه ای شد تا مروری بر جوایز بین المللی این بازیگر داشته باشیم.
طلاخون فیلمی به کارگردانی ابراهیم شیبانی است که شهاب حسینی و حسام منظور در آن با هم همبازی شدند.
نسخه اصلی فیلم آشغال های دوست داشتنی متقاضی اکران در نوروز سال 99 شد.
هشتمین روز جشنواره فیلم فجر 38 با نمایش چهار فیلم و حضور شهاب حسینی همراه بود.
فیلم سینمایی شین ساخته میثم کزازی است که به تهیه کنندگی و بازی شهاب حسینی در جشنواره به نمایش درآمد.
شهاب حسینی بعد از چهار سال با فیلم آن شب به جشنواره فیلم فجر بازگشت و در بخش نگاه نو به رقابت با دیگر هنرمندان می پردازد.
جدیدترین تصویر از گریم شهاب حسینی بازیگر نقش شمس در فیلم مست عشق رونمایی شد.
صفحه رسمی فیلم مست عشق از گریم دیدنی شهاب حسینی و پارسا پیروزفر بازیگران این فیلم سینمایی رونمایی کرد.
فیلم خانه پدری به کارگردانی کیانوش عیاری و بازی شهاب حسینی بعد از 10 سال به اکران نزدیک شد.
فیلم هزارتوو با نام قبلی لابیرنت با نقش متفاوت شهاب حسینی و بازی چهره های سرشناس دنیای هنر به سینما می آید.
حسن فتحی کارگردان سریال شهرزاد فیلم سینمایی مست عشق را با بازی شهاب حسینی در نقش شمس تبریزی جلوی دوربین میبرد.
شهاب حسینی بعد از مدتی دوری از مجموعه شکرستان همکاری خود را با این مجموعه پربیننده به عنوان راوی از سر گرفت و خبر از حضور در کنار شکرستانی ها داد.