بنابر اعلام وزارت بهداشت طی شبانه روز گذشته 976 بیمار مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و در عین حال متاسفانه 37 بیمار جان خود را از دست دادند.
تعداد شهرهای قرمز کرونا در کشور کاهش یافته است؛ در هفته گذشته 1017 واحد صنفی متخلف نیز به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی پلمب شدهاند.
برخی افراد تصور میکنند با یکبار مبتلا شدن به کرونا در برابر آن مصون خواهند بود درصورتی که با رعایت نکردن، ابتلای مجدد به کرونا حتمی است که عوارض جدی تری دارد.
طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در طول شبانهروز گذشته، 56 بیمار مبتلا به کووید19در کشور جان خود را از دست دادند.
در این دوسالی که با ویروس کرونا درگیر بودیم بسیاری از افرادی که مبتلا شدند هنوز هم مشکلاتی دارند که شاید ندانند علامت های باقی ماندن اثرات کرونا در ریه است.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته 3هزار و 245 بیمار کووید 19 در کشور شناسایی شدند و متاسفانه 55 بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، از نظر میزان درگیری با کرونا در حال حاضر 106 شهر در وضعیت قرمز قرار دارند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته 4824 بیمار کووید19 در کشور شناسایی شدند و متأسفانه 67 بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
رئیس شرکت فایزر از ابتلای خود به ویروس کرونا علیرغم دریافت چهار دز واکسن تولیدی این شرکت خبر داد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در تازهترین رنگ بندی نقشه کرونایی کشور، شاهد کاهش شهرهای قرمز هستیم.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته 6404 بیمار جدید کووید19 در کشور شناسایی شدند و متأسفانه 68 بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: تعداد شهرهای قرمز به حد بالایی رسیده و نقشه کشور بیشتر به رنگ قرمز و نارنجی درآمده است.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، متأسفانه در شبانه روز گذشته شمار جانباختگان ناشی از کرونا در کشور مجددا افزایش داشته و در این بازه زمانی 90 بیمار جان خود را از دست دادند.
رعایت پروتکلهای بهداشتی بهشدت کاهش یافته و استقبال از واکسیناسیون هم با وجود افزایش تعداد شهرهای در وضعیت قرمز و نارنجی بسیار کم است.
بنابر اعلام مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، 341 نفر بر اثر کرونا در هفته دوم مرداد فوت شده اند.