نام ملی پوش ایرانی در فهرست آسیایی الدحیل قطر قرار گرفته است.
دستیار فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی تیم فوتبال استقلال در لیگ قهرمانان آسیا معرفی شد.
طبق اعلام AFC و فدراسیون فوتبال قطر در ادامه لیگ قهرمانان آسیا اجازه حضور تماشاگران در ورزشگاه ها داده خواهد شد.
سهمیه فوتبال ایران در فصل 2021 مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به مانند فصل جاری این رقابت ها خواهد بود.
کنفدراسیون فوتبال آسیا به دلیل شرایط کرونا به تیم های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا 2020 مجوز داد تا بازیکنان تازه به خدمت گرفته خود را به لیست تیمشان اضافه کنند.
فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا با حضور 40 تیم برگزار خواهد شد و قرار است که قرعه کشی این رقابت ها در ماه دسامبر انجام شود.
کنفدراسیون فوتبال آسیا از 4 کشوری که برای میزبانی جام ملت های آسیا 2027 اعلام آمادگی کرده اند پرده برداشت.
منابع موثق در کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) از احتمال عدم از سرگیری دیدارهای لیگ قهرمانان حتی تا ماه های آگوست و سپتامبر (مرداد و شهریور) خبر می دهند.
براساس رتبه بندی لیگ های معتبر آسیایی در نوامبر 2019 تغییر در سهمیه های ایران برای فصل بعد لیگ قهرمانان آسیا به وجود نخواهد آمد.
یکی از طرح های کنفدراسیون فوتبال آسیا برای ادامه رقابت های لیگ قهرمانان این قاره که تایید شده و احتمالا اجرایی می شود، حذف سیستم رفت و برگشت مسابقات به جز در دیدار فینال است.
کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) مصمم است تا دیدارهای باقیمانده مرحله گروهی لیگ قهرمانان را در قطر برگزار کند.
روزنامه استاد الدوحه قطر مدعی شد که کنفدراسیون فوتبال آسیا قصد دارد که در ماه آگوست یک چهارم نهایی و نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا را به صورت تک بازی برگزار کند.
نشریه الاتحاد امارات اعلام کرد طرح تک بازی شدن مسابقات لیگ قهرمانان آسیا تا فینال در دست بررسی است.
دبیر کل کنفدراسیون فوتبال آسیا تاکید کرد که AFC خواستار ادامه و تکمیل شدن لیگ قهرمانان آسیا است. او همچنین گفت که فیفا درباره انتخابی جام جهانی تصمیم خواهد گرفت.
کنفدراسیون فوتبال آسیا اطمینان دارد که ادامه لیگ قهرمانان آسیا حتی بدون تماشاگر هم برگزار خواهد شد.