درد پایین کمر به علت مشکلاتی مانند سیاتیک، تنگی کانال نخاع و مشکلات مادرزادی رخ می دهد اما با تغییر سبک زندگی می توان به آن غلبه کرد.
سیاتیک دردی است که در قسمت تحتانی کمر یا باسن ایجاد می شود و به پای سمت چپ منتقل می شود که این درد می تواند خفیف یا شدید باشد.
اضافه وزن در دوران بارداری یکی از علت های درد سیاتیک در این دوران است که با انجام تمرین های ساده میتوان شدت درد سیاتیک را کاسته و از کمر درد بیشتر جلوگیری کرد.
سیاتیک دردی است که از کمر تا پاها احساس می شود و حتی در راه رفتن و ایستادن مشکل ایجاد می کند. این دردها با تمرینات مناسب سیاتیک کاهش می یابند.
درد سیاتیک معمولا از ناحیه کمر و یک طرف باسن شروع شده و به پاها انتقال می یابد با تقویت عضلات کمر می توان این دردها را تا حد زیادی درمان کرد.
شایع ترین علت درد سیاتیک پارگی دیسک کمر ، تنگی کانال نخاعی ولیزخوردگی مهره های کمر است. این سه بیماری مهم هستند و معمولا نیاز به عمل جراحی دارند.
دردهای خطرناک کدام دردها هستند؟ حتما برایتان پیش آمده که یکدفعه دردی شدید در یکی از بخش های بدنتان ناگهان شروع شده و تا چند ثانیه بعد اثری از آن درد شدید باقی نمانده باشد. این دردها می تواند نشانه از یک بیماری باشد.
“درد سیاتیک” بسیاری از افراد را آزار داده و درد بسیار حادی می باشد، سیاتیک از طولانی ترین و بزرگ ترین عصب ها در میان اعصاب بدن می باشد.
روش جالب خانگی و کاملا طبیعی برای تسکین درد سیاتیک پا و کمر به شما معرفی خواهیم کرد که در مدت زمان بسیار کوتاهی شما را از دردهای عصب سیاتیک رها می سازد.