اصلی ترین نقش چاشنی ها طعم دار و لذیذ کردن غذاها است. کره طعم دار شده با لیمو بهترین ترکیب به عنوان چاشنی است که حتما از مزه آن در غذاها لذت خواهید برد.
رژیم لاغری کره ای ها بسیار مناسب و تاثیر گذار می باشد و همین موضوع باعث شده تا زنان کره ای همیشه اندامشان روی فرم بماند.
مارگارین نوعی چربی غیر اشباع است که تفاوت زیادی با کره دارد، در این مطلب به تفاوت این دو محصول اشاره می کنیم.
طریقه آماده کردن “بچو دنجان گوک” خیلی راحت است. بیشترین کاری که باید انجام دهید این است که اگر آن را برای ناهار می خواهید درست کنید باید از قبل داخل موادی بگذارید که مزه دار شود.
“تخم مرغ بخار پز کره ای” پیشنهادی مناسب برای صبحانه است و طرز تهیه آسانی دارد.در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
استفاده از انواع سبزیجات در غذاهای کره ای یکی از ویژگی های بارز آشپزی در این کشور است؛ کشوری که مردمانش سیر را بیش از هر سبزیجاتی در غذاهای خود به کار می برند و روغن مصرفیشان روغن کنجد است.
این پنکیک نباید ترد و خشک بشه باید نرم و ضخیم باشه و فقط دو سطح رویی دو طرفش ترد بشه و ضخامتش هم حدود 1.5 سانت باشد.
پولگوگی به معنی گوشت کمی بریان پولگوگی یکی از غذاهای خیییلی معروف، محبوب و خوشمزه در آسیا است.آموزش تهیه این غذای کره ای را در آشپزخانه نمناک ببینید.
این سبک تهیه بال مرغ به روش چینی و کره ای است. بال ترد و شیرین با برنج تخم مرغی ترکیب فوق العاده ای برای سرو یک غذای خودمانی است. با دستور پخت بال مرغ با برنج مخلوط همراه ما باشید.
کیم چی سرشار از ویتامین A ، B و C است اما بزرگترین فایده آن در قسمت تخمیر آن است. بعد از تخمیر یک باکتری سالم در غذا بوجود می آید که “لاکتوباسیلی” نامیده می شود.
کیک برنجی کره ای یک غذای بسیار آشنا و دل انگیز می باشد. هر وقت مناسبت خاصی پیش می آید اولین چیزی که کره ای های قدیمی تر در آشپزخانه هایشان طبخ می کنند قطعا کیک برنجی است.