ایمان به خدا

اگه خدا جوابتو نمیده و کمکت نمیکنه، اینو بخون

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
زمان مطالعه : 2 دقیقه

اگر فکر میکنید که خداوند کمکتان نمیکند و دعاهایتان نمی شنود این مطلب برای شماست، خوب است بدانید نحوه درخواست از خداوند برای کمک بسیار مهم است.

نام زیبای خداوند به 35 زبان مختلف

برخی افراد مایل هستند که نام زیبای خداوند را به زبان های مختلف دنیا یاد بگیرند، نام خدا به 35 زبان مختلف دنیا به همراه ترجمه و تلفظ را در جدول ملاحظه می نمایید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

ساده ترین راه نزدیک شدن به خداوند

برای نزدیک شدن به خداوند راههای بسیاری وجود دارد. امام علی(ع) در نهج البلاغه برخی از این روشها را ذکر کرده است که موجب تقرب بیشتر به پروردگار می شوند.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

دوبیتی های عارفانه و غمگین در مورد خداوند

خواندن دوبیت های عارفانه و عاشقانه همیشه باعث آرامش روح و روان می شود و ما در این مطلب برخی از این اشعار را آوردیم که خواندن آنها خالی از لطف نیست.

زمان مطالعه : 5 دقیقه

حدیث حقیقت ایمان به خدا از امام رضا (ع)

آنـچـه مـی تواند به انسان آرامش بخشد و اضطراب را از میان بَرَد، ایمان حقیقی به خدا است.آثار سازنده ایمان ، بسیاراست که در این جا حدیثی راجع به حقیقت ایمان از امام رضا (ع) را میخوانیم.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

چگونه بفهمیم خدا از ما رضایت دارد؟

سوالی که ذهن خیلی از خداجویان مسلمان را مشغول نموده است؛ دانستن میزان رضایت خداوند از آنهاست.

عمل هیچ دخالتی در ایمان ندارد، دل باید پاک باشه !

برخی می گویند: « ایمان به دل آدمه! خدا خودش می دونه من چقدر عاشقش هستم، ولی نمی تونم حجابو قبول کنم!» این افراد معتقدند؛ ایمان افراد به ظاهر آن ها هیچ ربطی ندارد.

ایمان به خدا از روی ترس چه فایده ای دارد؟

آیا می توان به صراحت گفت داشتن ایمان به خدا از روی ترس از مجازاتی است که برای نافرمانی از پروردگار در نظر گرفته شده است؟آیا داشتن چنین ایمانی ارزشی دارد؟