انواع آلوها را می توانید برای نگهداری و مصرف در طولانی مدت با روش ها و ترفندهای خاص خشک کنید. خشک کردن آلوها در فر یکی از این روش ها می باشد.
آلو خشک خواص عجیبی دارد از جمله تسهیل در کاهش وزن، ضد چروک بودن، تحریک مغز، مقابله با فشار خون بالا و …
آلو خشک، از خوراکی های لذیذ و خوشمزه با خواص متعددی برای سلامتی و حتی در دوران بارداری است که استفاده بیش از اندازه آن می تواند عوارض داشته باشد.
آلو خشک خوردنی است که اغلب افراد از مصرف آن لذت می برند، اما بهتر است از این موضوع مطلع باشید که خوردن زیاد آلو خشک عوارضی را به همراه دارد.
آلو خشک از جمله مغذی های بدن است که خواص فوق العاده ای روی لاغری و دستگاه گوارش دارد همچنین با دیابت و هپاتیت هم مبارزه می کند.