برای خوش طعم و عطر شدن داخل دوغ نعناع ریخته میشود اما اغلب این سبزی معطر روی دوغ می ماند برای آنکه داخل دوغ حل شده و کمتر روی آن بماند ترفندی داریم که در ادامه می خوانید.
استفاده از دوغ عوارض و مضراتی را به همراه دارد، به طوری که مصرف دوغ برای خانم ها و برخی افراد عوارض جدی برای سلامت بدن دارد.
دوغ به دلیل طبع سردی که دارد باید به ادویه ها و چاشنی های مخصوصی مخلوط شود این ادویه ها علاوه بر طعم خوبی که به دوغ و ماست می دهند طبع آن را نیز گرم می کند.
دوغ محلی و پاستوریزه در شرایط خاصی نگهداری می شوند تا به مصرف برسند. برخی معتقدند دوغی که آفتاب خورده بیماری زاست و برخی دیگر بر این باورند که دوغ های محلی سرطان زاهستند.
دوغ محلی نوشیدنی مقوی و بسیار خوشمزه می باشد که درست کردن آن در خانه طعمی بی نظیر تر و طبیعی تری خواهد داشت.
شاید به نظر بسیاری از شما مصرف همیشگی دوغ قدری گران باشد؛ اما می توان دوغ خوشمزه، ترش، گازدار و از همه مهم تر سالم و اقتصادی در منزل تهیه کرد.
مصرف هم زمان ماست و گوشت بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب هم نامناسب است.
مصرف ماست و دوغ بسیار مفید و اثر بخش می باشد ولی توصیه می شود خانم ها و کودکان همراه با غذا دوغ و ماست مصرف نکنند. توصیه های جدی در مصرف صحیح دوغ و ماست در سایت نمناک…