بسیاری از خانم ها در شستشوی میوه و سبزیجات دقت کافی ندارند و همین کار موجب ایجاد بسیاری از بیماری ها و آسیب به سلامت بدن می شود.
باکتری های موجود در سبزیجات موجب ایجاد بیماری و مسمومیت می شود که باید برای جلوگیری از آن ها از روش های صحیح و مناسب برای ضدعفونی کردن و شستشوی سبزیجات استفاده کرد.
به دلیل وجود ویروس کرونا همه انسان ها نسبت به شست و شوی میوه و سبزیجات حساسیت پیدا کرده اند و به دنبال راههایی برای تمیزی هر چه بیشتر اقلام خوراکی هستند.
شست و شوی سبزیجات با نمک و یا مایع ظرفشویی بدترین کار ممکن در هنگام شست و شو سبزیجات است، چرا که استفاده از این مواد برای شست و شوی سبزیجات بی فایده است.
ضد عفونی کردن میوه و سبزی با وجود این ویروس خطرناک و همه گیر عملی بسیار مهم و حساس است زیرا امکان انتقال ویروس را دارد.
سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی است. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته شود، لذا به سادگی می تواند انگل پذیر باشد.
برای آنکه از هر نوع مواد شیمیایی در محیط خانه دور باشید بهتر است حتی برای ضدعفونی میوه و سبزیجات از محلول طبیعی استفاده کنید.
سموم و آفت کش ها از هر نوعی که برای حفاظت از میوه و سبزیجات به کار می رود برای سلامتی ما مضرند. به همین دلیل نیز شستشو و تمیز کردن با دقت این مواد غذایی قبل از مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است.
روشی را که بسیاری از خانم ها برای شستشوی سبزیجات استفاده می کنند کاملا غلط است و نمی تواند مانع از انتقال بیماری ها باکتریالی شود.
میوه و سبزیجات در صورتی که به طور خوب و درست شستشو و نگهداری نشوند ، می توانند عامل بیماری خطرناکی چون وبا , هپاتیت و بیماری های عفونی در بدن شوند.شیوه صحیح شستشوی سبزیجات را در این بخش بیاموزید.