“کیک داغ بادام و گیلاس” را می توانید در هر فصلی درست کنید. اگر فصل گیلاس نیست از گیلاس یخ زده استفاده کنید و طمع تابستان را در پاییز بچشید. می توانید در این کیک از بلوبری، شاتوت ،تمشک و حتی مخلوط آنها استفاده نمایید.
در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه “کیک گیلاس” با مغز فندق را آموزش خواهیم داد.طعم این کیک برای مدت ها در ذائقه شما ماندگار خواهد بود.
کیک گیلاس برخلاف کیک های دیگر به دلیل داشتن رنده پوست لیمو طعمی تقریبا دور از شیرینی کامل دارد. “کیک گیلاس” یک کیک میوه ای ساده و خوشمزه برای وعده ی عصرانه است.