کیک با گیلاس

طرز تهیه “کیک داغ بادام و گیلاس” با عطر و طعم دلپذیر

زمان مطالعه : 2 دقیقه

“کیک داغ بادام و گیلاس” را می توانید در هر فصلی درست کنید. اگر فصل گیلاس نیست از گیلاس یخ زده استفاده کنید و طمع تابستان را در پاییز بچشید. می توانید در این کیک از بلوبری، شاتوت ،تمشک و حتی مخلوط آنها استفاده نمایید.

طرز تهیه “کیک گیلاس” با مغز فندق و طعمی ماندگار

در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه “کیک گیلاس” با مغز فندق را آموزش خواهیم داد.طعم این کیک برای مدت ها در ذائقه شما ماندگار خواهد بود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

ساده ترین دستور پخت “کیک گیلاس” ترش و خوشمزه

کیک گیلاس برخلاف کیک های دیگر به دلیل داشتن رنده پوست لیمو طعمی تقریبا دور از شیرینی کامل دارد. “کیک گیلاس” یک کیک میوه ای ساده و خوشمزه برای وعده ی عصرانه است.

زمان مطالعه : 1 دقیقه