مربا
طرز تهیه مربای زنجبیل خوشمزه، بدون کپک و شکرک
زمان مطالعه : 5 دقیقه
میتوانید با طرز تهیه مربای زنجبیل رنده شده یا مربای زنجبیل با گردو و عسل که در طب سنتی سفارش شده است را به راحتی در خانه اجرا کنید.
طرز تهیه “مربا پوست لیمو ترش” با دستوری راحت
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“مربا پوست لیمو ترش” یک مربای بسیار خوش طعم است که میتوانید این مربای خانگی را برای تکمیل رسپی انواع دسر و تزیینات استفاده کنید.
طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه مجلسی بدون کپک
زمان مطالعه : 3 دقیقه
مربا زردآلو از انواع مربا ها می باشد که بسیار شیرین و دلچسب است شما می توانید این مربای لذیذ را به آسانی تهیه کنید طرز تهیه را در نمناک بخوانید.
راه حل مربای انجیر تلخ، سفت، کپک و شکرک زده
زمان مطالعه : 3 دقیقه
مربای انجیر را طبق دستور تهیه آماده کرده اید اما تلخ یا ترش شده> سفت یا کدر است؟ کپک یا شکرک زده؟ راه حل شما اینجاست.
با این روش خیلی آسان “مربای توت فرنگی” بپزید
زمان مطالعه : 4 دقیقه
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه ما باشید.
پخت “مربای هویج” خوش طعم و خوش رنگ با بهترین و ساده ترین روش
زمان مطالعه : 3 دقیقه
در این بخش از آشپزخانه نمناک روش ساده و بسیار راحت درست کردن “مربای هویج” را به شما آموزش خواهیم داد.
دستور تهیه “مربای چغاله پسته” خانگی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به خوبی تهیه شود یک مزه فوق العاده را به شما هدیه می دهد پس حتما آن را امتحان کنید.
دستور تهیه “مربای غوره” خانگی خوشمزه
زمان مطالعه : 1 دقیقه
اگر به دنبال یک مربای خوشمزه و پر خاصیت هستید حتما “مربای غوره” را امتحان کنید که برای تقویت سیستم گوارش و اشتهاآوری بسیار مفید می باشد.
دستور پخت “مربای گل نسترن” خانگی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
طرز تهیه “مربای گل نسترن” بسیار ساده است و به راحتی می توانید این مربای خوشمزه و مقوی که فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد را در منزل تهیه کنید.
دستور تهیه “مربای طالبی” خانگی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
طالبی سرشار از مواد مغذی است و برای بدن بسیار مفید می باشد و تهیه “مربای طالبی” بسیار ساده می باشد با ما همراه باشید.
دستور تهیه مربا چاقاله گردو مرحله به مرحه
زمان مطالعه : 2 دقیقه
مربا چاقاله گردو یا همان مربای گردوی تازه بسیار مقوی می باشد و دستور تهیه زمانبری دارد و اگر زمان کافی برای پخت این مربای خوشمزه دارید حتما آن را تهیه کنید.
دستور پخت “مربای چای ترش” خانگی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“مربای چای ترش” یک مربای خوشمزه و بسیار مقوی و پرخاصیت است و برای تهیه این مربای بی نظیر تردید نکنید.
دستور تهیه “مربای شیر” خانگی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرز تهیه “مربای شیر” بسیار ساده است و به راحتی می توانید این مربای خوشمزه و مقوی را در کمترین زمان تهیه کنید.
دستور تهیه “مربای زردک” خوشمزه و خوشرنگ
زمان مطالعه : 2 دقیقه
زردک یا همان هویج ایرانی بسیار پرخاصیت می باشد و مربای زردک با عسل و حتی “مربای زردک” ساده در طب سنتی بسیار توصیه می شود.
اصلی ترین نکات پخت مربا انجیر خانگی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای اینکه بتوانید مربا انجیر را به صورت حرفه ای و خوش رنگ تهیه کنید باید نکات پخت مربا انجیر را به خوبی بدانید پس با ما همراه باشید.
صفحه 1 از 5 صفحه بعدی