اغلب افراد از مصرف برگ تربچه خودداری می کنند در حالی که استفاده از برگ تربچه قرمز فواید بی نظیری را برای سلامت بدن و درمان برخی بیماری ها به همراه دارد.
جوانه تربچه دارای خواصی فوق العاده است به خصوص برای افراد چاق زیرا خاصیت هضم سریغ غذا دارد که به لاغری کمک می کند و همچنین برای سلامت قلب، پیشگیری از سرطان مفید است.
“سالاد تربچه” با کرفس و سس بلوچیز انتخابی جدید برای تکمیل غذا یا ساندویچ شماست. اگر به دنبال طعمی تازه هستید دست به کار شوید.
این سالاد را با تربچه های ریز درست کنید تا هم طعم و نیز شکل زیبایی را به سالاد ببخشید.
طرز تهیه سالاد تربچه سفید را می توانید در بخش آشپزی سایت نمناک مشاهده نمایید.
“تربچه” یکی از صیفی جات کم چرب و بدون کلسترول با طبع گرم و خشک است که مصرف آن برای کاهش وزن، تقویت چشم و هضم غذا بسیار مناسب می باشد.
برای درست کردن “ترشی تربچه” خوشمزه همراه ما در آشپزخانه نمناک باشید.
نحوه تزیین تربچه به شکل موش کوچولو . برای تزیین تربچه به شکل موش باید از تربچه هایی که دم دارند و کمی کشیده هستند استفاده نمایید.