سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز خونگی فوری، اونم بدون تخم مرغ

زمان مطالعه : 2 دقیقه

اگر شماهم به طعم سس مایونز علاقه دارید اما به دلیل حساسیت به تخم مرغ نمیتوانید از آن استفاده کنید طرز تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ را برایتان آماده کرده ایم.

عوارض سس مایونز و حقیقتی که ازش خبر نداریم

در مورد عوارض سس مایونز و مضرات خوردن زیاد این سس نکته بسیار است که با دانستن مضرات سس مایونز برای کودکان و بزرگسالان، به آنها میرسید.

زمان مطالعه : 4 دقیقه

پرپشتی موها به کمک مایونز

استفاده سس مایونز یکی از بهترین روش ها برای تقویت موها محسوب می شود، به همین دلیل با استفاده از ماسک های ترکیبی با سس مایونز می توانید برای تقویت موها اقدام کنید.

زمان مطالعه : 5 دقیقه

طرز تهیه سس مایونز؛ به همین راحتی

سس مایونز یکی از سس های پر مصرف در دنیاست. برای تهیه این سس دیگر نیاز به رفتن به فروشگاه ها نیست شما می توانید در منزل به راحتی سس مایونز درست کنید.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

طرز تهیه سس تند مایونز چیپوتل در خانه

یک سس خوشمزه مناسب برای انواع غذاهای گوشتی و سبزیجاتی ویژهٔ کسانی که دوست دارند غذا یشان را با سس تند میل کنند.همراه ما باشید.

زمان مطالعه : 0 دقیقه

طرز تهیه سس مایونز وگان سس رژیمی خانگی

برای چاشنی سالاد و برخی غذاهایتان پیشنهاد بی نظیر سس مایونز وگان را فراموش نکنید و از طعم خاص این سس نهایت لذت را ببرید.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

از تاریخچه پیداش سس مایونز چه میدانید؟

سس یکی از چاشنی های محبوب غذاهاست که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این نوع چاشنی به تنهایی مورد استعمال قرار نمی گیرد و در حقیقت به صورت مایع و یا نیمه جامد برای افزودن طعمی هرچه دلچسب تر و ظاهری زیباتر به غذاها مورد استفاده قرار می گیرد

زمان مطالعه : 6 دقیقه

طرز تهیه چاشنی سنتی “مایونز واسابی (Wasabi)”

مایونز واسابی که به نام خردل ژاپنی نیز شناخته شده است، چاشنی سنتی سوشی و ساشیمی است.آموزش تهیه “مایونز واسابی (Wasabi)” را در آشپزخانه نمناک ببینید.

زمان مطالعه : 0 دقیقه

سس مایونز یا سس گوجه فرنگی؟ + عکس

در جوامع امروزی مصرف انواع سس ها همراه با غذا طرفداران زیادی دارد. با وجود بسیاری از توصیه های متخصصان تغذیه مبنی بر کاهش مصرف سس های پرچرب، این روزها کمتر میز و سفره ای را می توان یافت که این چاشنی خوش مزه اما مضر را در خودش جا نداده باشد.

زمان مطالعه : 3 دقیقه