شیر برنج یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد، همچنان شما میتوانید در مواد اولیه این غذا برای خوشمزه تر شدن اسانس هایی استفاده کنید.
شیر برنج یکی از غذاهای محبوب و قدیمی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد اما برای خوشمزه تر شدن باید نکات و فوت و فن خاصی که دارد را بدانید.
شیر برنج یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه و بسیار مقوی است که طرز تهیه ساده ای دارد. این بار می توانید این غذای محبوب را با خامه خوشمزه تر از همیشه طبخ کنید.
شیر برنج خوشمزه ترین و مقوی ترین دسر به شمار می آید اما برخی از افراد محدودیت هایی برای مصرف آن دارند و خوردن شیر برنج برای سلامتی آنها مضر است.
شیر برنج از دسر های ایرانی می باشد که طرفداران زیادی به خصوص در ماه رمضان دارد شما می توانید با تزیین ها ساده و راحت این دسر را به زیبا ترین شکل سرو کنید.
“شیر برنج” علاوه بر اینکه می تواند یک صبحانه فوقالعاده مقوی باشد که از طعم خوبی برخوردار است به عنوان نهار و یا شام هم مصرف می شود.
شیر برنج از آن دسته غذاهای می باشد که مراحل پخت راحتی دارد ، شما می توانید در ادامه در بخش آشپزی نمناک طرز تهیه شیر برنج پرویی را مشاهده نمایید.
این شیربرنج یا پودینگ برنج را می تواند با طعمی متفاوت تر از “شیر برنج” عادی به عنوان دسر سرو نمایید.