فلفل سیاه، سفید و قرمز همه از یک گیاه تهیه می شوند و رنگ فلفل به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن آن بستگی دارد اما تفاوت هایی دارند که باید بدانید.
فلفل قرمز به کاهش اشتها و افزایش سرعت کالری کمک بسیاری می کند، همچنین تاثیرات مصرف فلفل قرمز در کاهش وزن بسیار قابل توجه است.
فلفل قرمز چیلی، سرشار از ویتامین ها، از ویتامین B6 تا ویتامین سی می باشد. همچنین فلفل قرمز چیلی برای پیشگیری از برخی بیماری ها نیز بسیار مؤثر می باشد.
نکته جالب درباره فلفل تند این است که ویتامین ث موجود در این سبزی حدود 400 درصد بیشتر از ویتامین ث موجود در پرتقال است.
این مقدار مناسب برای : 5 – 6 نفر و زمان آماده سازی مواد : 15 دقیقه زمان پخت : 15 – 20 دقیقه است.