سویا به عنوان یک منبع غنی از پروتئین گیاهی، فیبر و سایر مواد مغذی، جایگاه ویژهای در رژیم غذایی بسیاری از افراد پیدا کرده است، اما برای بدست آوردن طعمی بهتر از سویا بهتر است روش خیساندن سویا را بلد باشید.
لوبیا سویا از انواع حبوبات است که در بسیاری از غذاها استفاده می شود و محصولات فراوانی دارد برای نگهداری بهتر از این محصولات باید نکاتی را رعایت کنید.
روغن سویا از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و استفاده از آن برای سلامت بدن و پوست و مو فواید بسیاری دارد، البته مصرف روغن سویا عوارض جانبی احتمالی هم به همراه دارد.
بهبود عملکرد کلیه، پیشگیری از مشکلات قلبی، درمان میگرن، درمان ریزش مو و… از خواص درمانی بی شمار توفو می باشد، البته مواد مغذی موجود در توفو نیز بسیار عالی است.
سس سویا یکی از پرکاربردترین طعم دهنده هایی است که برای بسیاری از غذاها استفاده می شود. این سس خوشمزه را می توانید با دانه های سویا با روشی ساده تهیه کنید.
سویا خواص و فواید فوق العاده ای برای سلامتی و پوست و مو دارد، البته مصرف سویا عوارض جانبی را هم به همراه دارد که باید از آن ها اطلاع داشته باشید.
حتما مشاهده کرده اید که دانه های سویا به شکل لوبیاست و لوبیای سویا نام دارد. با خیس کردن دانه های لوبیای سویا در آب و خرد کردن و فشار دادن سویاهای خیس خورده مایعی بدست می آید که شیرسویا نام دارد. شما می توانید در منزل نیز آن را تهیه کنید.