زردک یا همان هویج ایرانی بسیار پرخاصیت می باشد و مربای زردک با عسل و حتی “مربای زردک” ساده در طب سنتی بسیار توصیه می شود.
زردک از گیاهان پرخاصیت است که معمولا در تمام جهان کشت می شود، از خواص زردک می توان به بهبود سلامت قلب، کاهش وزن و تقویت استخوان ها نیز اشاره نمود.
“کباب زردک” در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی می باشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه می شود.
این پای با قارچ و گوشت کبوتر پر می شود و روی سطح آن با ورقه های زردک پوشانده می شود.
“سوپ زردک” با جعفری سوپ ایرلندی (پختن سوپ با زردک) مزه ای متعادل بین شیرینی و تندی دارد که تنها 10 دقیقه زمان برای آماده کردن مواد آن لازم دارید و 45 دقیقه ای می پزد.
هویج ایرانی یا زردک به خصوص برای کودکان و نوزادان بسیار مفید است و می توان آن را به صورت رنده شده و یا پخته در طبخ غذاها استفاده کرد.