زردک

دستور تهیه “مربای زردک” خوشمزه و خوشرنگ

زمان مطالعه : 2 دقیقه

زردک یا همان هویج ایرانی بسیار پرخاصیت می باشد و مربای زردک با عسل و حتی “مربای زردک” ساده در طب سنتی بسیار توصیه می شود.

خواص زردک یا شقاقل از دید طب مدرن و سنتی

زردک از گیاهان پرخاصیت است که معمولا در تمام جهان کشت می شود، از خواص زردک می توان به بهبود سلامت قلب، کاهش وزن و تقویت استخوان ها نیز اشاره نمود.

زمان مطالعه : 9 دقیقه

طرز تهیه “کباب زردک” با طعم ملس ترش و شیرین

“کباب زردک” در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی می باشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

دستور پخت “پای قارچ” با گوشت کبوتر و زردک در فر

این پای با قارچ و گوشت کبوتر پر می شود و روی سطح آن با ورقه های زردک پوشانده می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “سوپ زردک” و جعفری خوشمزه و مقوی

“سوپ زردک” با جعفری سوپ ایرلندی (پختن سوپ با زردک) مزه ای متعادل بین شیرینی و تندی دارد که تنها 10 دقیقه زمان برای آماده کردن مواد آن لازم دارید و 45 دقیقه ای می پزد.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

از هویج ایرانی و زردک چه می دانید؟

هویج ایرانی یا زردک به خصوص برای کودکان و نوزادان بسیار مفید است و می توان آن را به صورت رنده شده و یا پخته در طبخ غذاها استفاده کرد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه