کره تنها در پخت و پز و آشپزخانه کاربرد ندارد، بلکه استفاده از کره چندین کاربرد غیر آشپزی نیز دارد که می تواند به شما در برخی موارد کمک بسیاری کند.
کره از محصولات لبنی می باشد که دارای خواص و فواید بسیاری برای بدن است و از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد، البته مصرف زیاد کره عوارض جانبی جدی را برای بدن به همراه دارد.
اصلی ترین نقش چاشنی ها طعم دار و لذیذ کردن غذاها است. کره طعم دار شده با لیمو بهترین ترکیب به عنوان چاشنی است که حتما از مزه آن در غذاها لذت خواهید برد.
سس کره سبز برای سرو با انواع گوشتهای قرمز و سفید مطلوب است.
مارگارین نوعی چربی غیر اشباع است که تفاوت زیادی با کره دارد، در این مطلب به تفاوت این دو محصول اشاره می کنیم.
تحقیقات نشان از آن دارند که میتوان کره خوراکی معمولی را بدون نگرانی حداکثر یک تا دو روز بیرون از یخچال نگهداری کرد.و دیگر لازم نیست نگران آب شدن این ماده لبنی که چند ساعت خارج از یخچال گذاشته اید باشید.
کره فریز شده کمی نرم شود می توان حداکثر فقط یک شب قبل از مصرف آن را از فریزر خارج و در دمای یخچال نگهداری کرد.
مصرف روغن و کره حیوانی و دنبه مشکلاتی نظیر گرفتگی عروق، انسداد عروق بدن و چاقی را به دنبال خواهد داشت.
کشف کره خوراکی 2 هزار ساله خبر جدید و عجیبی است که بتازگی در رسانه ها منتشر شده است که توسط یک کارگر در ایرلند شمالی و در اعماق یک مرداب پیدا شده و به گفته محققان هنوز هم قابل مصرف است.
کره با دلیل داشتن طعم لذیذ خود پای ثابت نیز صبحانه اکثر مردم است و در وعد های غذایی دیگر نیز به عنوان یکی از مواد غذایی استفاده می شود.اما آیا تا به حال از خود پرسیده اید که خوردن این لبنیات خوشمزه برای بدن فوایدی دارد یا خیر؟
یک سس ساده پاستا برای زمانی که هیچی در خانه نداریم. با این سس می توانید به سرعت پاستا درست کنید.