از خواص ریواس می توان به ارتقای سلامتی مغز، کاهش وزن، مبارزه با سرطان و درمان علائم یائسگی نیز اشاره کرد، البته که روش استفاده از ریواس نیز حائز اهمیت است.
ریواس گیاهی مفید برای تقویت استخوان ها و ارتقای سلامتی مغز می باشد و تهیه مربای ریواس برای کسانی که به دنیال کاهش وزن هستند بسیار توصیه می شود.
“نوشیدنی ریواس” یک پیشنهاد عالی و مفید است که می توانید آن را تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
در این دستور پخت کیک شما را با طرز تهیه کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی آشنا میکنیم .
این مافین بسیار خوشمزه، نرم و لطیف، اسفنجی و سبک و همچنین فوق العاده مقویه. طعمش به دلیل وجود عسل و شکر قهوه ای بسیار خاصه و ترکیب ریواس و مغزها هم باعث خاص تر شدنش میشه.
ریواس در فصل شکوفه ها، با نوید پخت انواع شیرینی ها و مرباهای خوشمزه دنیا می آید. چند وقت پیش اینجا از روش درست کردن نوشیدنی هایی با ریواس گفته بودیم. اما کیک ها و تارت هایی که می توان با این گیاه درست کرد هم به اندازه نوشیدنی اش ساده است.
“خورش ریواس” به خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه ترین خورش های فصل بهار است.این خورش را اگرچه می توان به 2روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری عطر و بوی بینظیری دارد.
وقتی طعم ریواس و آویشن به خورد گوشت می رود و مزه متفاوتی را امتحان خواهید کرد.آموزش تهیه این کباب را در آشپزخانه نمناک ببینید.
“شربت ریواس” یکی از نوشیدنی های خوشمزه و مقوی می باشد که در این بخش از آشپزخانه نمناک دستور تهیه آن را برای شما در نظر گرفته ایم.
“کیک ریواس” یک کیک خوشمزه ی بهاری است که شما با خواندن دستور تهیه آن میتوانید به راحتی در خانه درست کنید.
برای تهیه “کمپوت ریواس” باید از ریواسهای ساقه ترد استفاده کرد (ساقه ریواس باید موقع شکستن به اسانی شکسته شود و رگ و ریشه نداشته باشد ) بهتر است ریشه و برگهای ریواس کمتر باشد تا بعد از تمیز کردن ضایعات آن کمتر شود.