ریواس

اندامی لاغر و پوستی جوان با ریواس

زمان مطالعه : 2 دقیقه

از خواص ریواس می توان به ارتقای سلامتی مغز، کاهش وزن، مبارزه با سرطان و درمان علائم یائسگی نیز اشاره کرد، البته که روش استفاده از ریواس نیز حائز اهمیت است.

دستور تهیه مربای ریواس خانگی خوشمزه و مفید

ریواس گیاهی مفید برای تقویت استخوان ها و ارتقای سلامتی مغز می باشد و تهیه مربای ریواس برای کسانی که به دنیال کاهش وزن هستند بسیار توصیه می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “نوشیدنی ریواس”

“نوشیدنی ریواس” یک پیشنهاد عالی و مفید است که می توانید آن را تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی

در این دستور پخت کیک شما را با طرز تهیه کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی آشنا میکنیم .

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه مافین ریواس و عسل

این مافین بسیار خوشمزه، نرم و لطیف، اسفنجی و سبک و همچنین فوق العاده مقویه. طعمش به دلیل وجود عسل و شکر قهوه ای بسیار خاصه و ترکیب ریواس و مغزها هم باعث خاص تر شدنش میشه.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

طرز تهیه “تارت ریواس”

ریواس در فصل شکوفه ها، با نوید پخت انواع شیرینی ها و مرباهای خوشمزه دنیا می آید. چند وقت پیش اینجا از روش درست کردن نوشیدنی هایی با ریواس گفته بودیم. اما کیک ها و تارت هایی که می توان با این گیاه درست کرد هم به اندازه نوشیدنی اش ساده است.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “خورش ریواس” با نعناع و جعفری

“خورش ریواس” به خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه ترین خورش های فصل بهار است.این خورش را اگرچه می توان به 2روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری عطر و بوی بینظیری دارد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “کباب گوشت با ریواس”

وقتی طعم ریواس و آویشن به خورد گوشت می رود و مزه متفاوتی را امتحان خواهید کرد.آموزش تهیه این کباب را در آشپزخانه نمناک ببینید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “شربت ریواس” با رنگ فوق العاده

“شربت ریواس” یکی از نوشیدنی های خوشمزه و مقوی می باشد که در این بخش از آشپزخانه نمناک دستور تهیه آن را برای شما در نظر گرفته ایم.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “کیک ریواس”

“کیک ریواس” یک کیک خوشمزه ی بهاری است که شما با خواندن دستور تهیه آن میتوانید به راحتی در خانه درست کنید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

روش تهیه “کمپوت ریواس” با متفاوت ترین طعم

برای تهیه “کمپوت ریواس” باید از ریواسهای ساقه ترد استفاده کرد (ساقه ریواس باید موقع شکستن به اسانی شکسته شود و رگ و ریشه نداشته باشد ) بهتر است ریشه و برگهای ریواس کمتر باشد تا بعد از تمیز کردن ضایعات آن کمتر شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه