هل یکی از ادویه جات ارزشمند در سراسر جهان است. از این ادویه به طور کلی می توان در انواع غذاها، دسرها و نوشیدنی ها استفاده کرد.
دلیل زیاد شدن مصرف هل در میان مردم جهان، اطلاع آنها از خواص و فوایدی است که در این دانه های سبز بی نظیر پنهان است.
هل، گیاه باستانی و قدیمی با عطر و بو و همچنین خواص و فواید باورنکردنی است که می توانید از آن برای درمان برخی بیماری ها به سادگی استفاده کنید.
هل یکی از ادویه هایی است که به دلیل طعم گرم و بسیار خوبی که دارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، البته استفاده از هل می تواند عوارضی برای سلامت بدن به همراه داشته باشد.
عطر خوش و اثر گرمابخش و اشتهاآور هل، این دانه را به یکی از بهترین طعم دهنده ها برای انواع نوشیدنی، دسر و شیرینی تبدیل می سازد.با آموزش “کیک ساده هلی” در خدمت شما عزیزانِ همراه هستیم.
پلوی ساده یکی از اصلی ترین غذاهای ما ایرانیان است که طعم و مزه آن بستگی به نوع برنج و عطر آن دارد. البته برای طعم دار کردن “پلوی ساده” – از هر نوع برنجی که تهیه شده باشد – از طعم دهنده ها نیز می توان استفاده کرد؛ به عنوان مثال در اینجا از هل و میخک استفاده شده است.
هل عطری عالی و وسوسه انگیز دارد که در اغلب شیرینی ها و غذاهای شرقی و هندی استفاده می شود.