هل

چرا جدیداً مصرف هل زیاد شده؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه

دلیل زیاد شدن مصرف هل در میان مردم جهان، اطلاع آنها از خواص و فوایدی است که در این دانه های سبز بی نظیر پنهان است.

طرز صحیح پودر کردن هل در خانه

هل یکی از ادویه جات ارزشمند در سراسر جهان است. از این ادویه به طور کلی می توان در انواع غذاها، دسرها و نوشیدنی ها استفاده کرد.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

خواص درمانی و معجزه آسای هل برای سلامت و زیبایی

هل، گیاه باستانی و قدیمی با عطر و بو و همچنین خواص و فواید باورنکردنی است که می توانید از آن برای درمان برخی بیماری ها به سادگی استفاده کنید.

زمان مطالعه : 10 دقیقه

اندازه مجاز مصرف هل در چای و غذا چقدره ؟

هل یکی از ادویه هایی است که به دلیل طعم گرم و بسیار خوبی که دارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، البته استفاده از هل می تواند عوارضی برای سلامت بدن به همراه داشته باشد.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

طرز تهیه “کیک ساده هلی”

عطر خوش و اثر گرمابخش و اشتهاآور هل، این دانه را به یکی از بهترین طعم دهنده ها برای انواع نوشیدنی، دسر و شیرینی تبدیل می سازد.با آموزش “کیک ساده هلی” در خدمت شما عزیزانِ همراه هستیم.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “پلوی ساده” با طعم هل و میخک

پلوی ساده یکی از اصلی ترین غذاهای ما ایرانیان است که طعم و مزه آن بستگی به نوع برنج و عطر آن دارد. البته برای طعم دار کردن “پلوی ساده” – از هر نوع برنجی که تهیه شده باشد – از طعم دهنده ها نیز می توان استفاده کرد؛ به عنوان مثال در اینجا از هل و میخک استفاده شده است.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

دور کردن بیماری ها با هل

هل عطری عالی و وسوسه انگیز دارد که در اغلب شیرینی ها و غذاهای شرقی و هندی استفاده می شود.

زمان مطالعه : 8 دقیقه