بازیگر مشهور سریال های تلویزیونی که با زنده یاد ارشا اقدسی در برنامه شبهای مافیا همگروه بود تجربه جالبی از این برنامه را منتشر کرد.
در سومین روز خاکسپاری بدلکار بینالمللی کشورمان، جزییات حادثه «ارشا اقدسی» تشریح شد.
ارشا اقدسی بدکار فقید و مشهور کشورمان مهمان یکی از برنامه های نمایش خانگی شده بود که بعد از درگذشت او پخش می شود.
ارشا اقدسی بدلکار مشهور کشورمان که در حین فیلمبرداری در کشور لبنان دچار حادثه شدید شده بود دار فانی را وداع گفت.
ارشا اقدسی بدلکار کشورمان بعد از 6 سال تلاش مداوم بالاخره به آرزویش رسید و پرش از بالای برج میلاد را تجربه کرد.
با پایان مرحله مقدماتی مسابقه عصر جدید اساتید این مسابقه بزرگ استعدادیابی در آستانه فینال معرفی شدند.
کامبیز دیرباز بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان صفحه اینستاگرامش را با انتشار تبریکی به ارشا اقدسی بدلکار ایرانی برای دریافت نشان شوالیه صربستان به روز کرد.
صحنه آتش گرفتن ارشا اقدسی در یک فیلم ترسناک هالیوودی شب گذشته تصویربرداری شد .
ارشا اقدسی بدلکار کشورمان حرکت آکروباتیکی ویژه ای در خلیج فارس انجام داده که این کار برای اولین بار در ایران انجام شد.
ارشا اقدسی بدلکار معروف کشورمان با انتشار عکسی از صحنه پرت شدنش از بالای ساختمان صفحه اینستاگرامش را به روز کرد.
ارشا اقدسی نامی خاص است که شاید تا قبل از این فقط حوزه سینما و تلویزیون او را دیده بودیم با خندوانه به شهرت رسید و نامش بر سر زبان ها افتاد.
ارشا اقدسی بدلکار ایرانی سری فیلم های جیمز باندگفت: از همان ابتدای ورودم به سری فیلم های"جیمز باند" دوست داشتم که من را به عنوان یک ایرانی بشناسند برای همین سعی کردم با رفتار و اعمال خود نشان بدهم که ایرانی هستم.
با امیرعلی نبویان و ارشا اقدسی فینالیست های لباهنگ خندوانه گفتگویی را انجام داده ایم که خواندنش خالی از لطف نیست.