نان و خمیر

کلانه
نان کلانه از نان های محلی غرب کشور و متعلق به استان کردستان می باشد که طعم ویژه و بسیار جذابی دارد.
چسبیدن خمیر نان به دست

چرا خمیر نان به دست میچسبد؟ راه چاره چیست؟

زمان مطالعه : 3 دقیقه
چسبیدن خمیر نان به دست یک علت دارد و آن هم کم بودن میزان آرد است در این واقع خمیر را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا چسبندگی برطرف شود.
نان لواش

طرز تهیه “نان لواش”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“نان لواش” را نیز می توانید در خانه با یک دستور تهیه اصولی درست کنید و طعم حسابی خوب این نان خانگی لذت ببرید.
قیمت نان

قیمت جدید نان با آراد یارانه ای و آزاد پز در تهران

تاریخ انتشار : 10 آبان 1398زمان مطالعه : 2 دقیقه
مشاور قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی قیمت جدید انواع نان سنگک ، بربری ، تافتون و لواش با آرد یارانه ای و آزاد پز را اعلام کرد.
نان شیرمال

طرز تهیه “نان شیرمال” سنتی بی نظیر و خوشمزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
نان شیرمال یکی از نان های خوشمزه است که در این مطلب دستور تهیه “نان شیرمال” سنتی را برای شما آماده کرده ایم.
نان بربری

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“نان بربری” از جمله نانهایی است که میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یک صبحانه جانانه خواهد شد.
نان اگردک

نان محلی اگردک همدانی ها با نکات و طرز تهیه بی نظیر

زمان مطالعه : 2 دقیقه
اگردک یا اگرده نان محلی استان همدان است. همچنین اگردک نان محلی شهرهای دیگری مثل قزوین و زنجان نیز هست.
نان هندی

با این تکنیک ها نان هندی را به راحتی درست کنید!

زمان مطالعه : 2 دقیقه
نان بسیار ساده و در عین حال خوشمزه هندی که با مواد اولیه و شیوه ای آسان درست می شود. در ادامه با دستور تهیه نان هندی همراه ما باشید.
نان سوروک یزدی

آموزش تهیه سوروک نان سنتی یزد

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“نان سوروک” یک نوع نان روغنی است که در استان یزد تهیه می شود.
نان پیتا

آموزش درست کردن نان خانگی پیتا

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای درست کردن یک نان خانگی و خوشمزه همراه آشپزخانه نمناک باشید با دستور تهیه “نان پیتا”.
نان فطیر

بهترین روش پخت نان فطیر محلی در خانه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
نان فطیر ما را یاد روستا می اندازد . بوی گرمش و نرمی خمیرش . نان فطیر دستور پخت های متفاوتی دارد که مربوط به شهرهای اردبیل - تبریز و اراک است.
نان توت فرنگی

طرز تهیه “نان توت فرنگی” با طعم دوست داشتنی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
از جمله مواد غذایی که برای تهیه کردن “نان توت فرنگی” باید آماده کنید دارچین و مارگارین می باشد.
نان خرمایی

“نان خرمایی” خوشمزه و معروف کرمانشاه + طرز تهیه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
طرز تهیه “نان خرمایی” کرمانشاه. ابتدا خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.
نان روغنی

“نان روغنی” برساق با نکات تکمیلی و طرز تهیه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“نان روغنی” برساق از نان ها و شیرینی های محلی استان کردستان و استان کرمانشاه است.
نان شکلاتی

طرز تهیه “نان شکلاتی” موز و تمشک

زمان مطالعه : 2 دقیقه
نان های شکلاتی را می توانید به عنوان میان وعده یا صبحانه میل کنید و از طعم عالی و رنگ بی نظیرش لذت ببرید.
صفحه 1 از 6