دکوراسیون منزل کلاسیک و با اصالت ایرانی + تصاویر
دکوراسیون منزل کلاسیک ایرانی
دکوراسیون کلاسیک ایرانی مورد علاقه شمار زیادی از خانواده ها هست که به زیبایی هرچه تمام تر آن را در خانه ها خود اجرا می کنند.
ورودی خانه خانم و آقای طباطبایی از حیاطی سرگرفته شده است. باغچه هایی در ضلع شرقی و غربی در کنار دیوار حیاط، چند باغچه کوچک و یک تاب فلزی سفید که از دلبستگی سال های دورتر حکایت می کنند.
دکوراسیون منزل کلاسیک
خانه شان دوطبقه ای بوده و بر روی پارکینگ همکفی که با نمای سنتوری و دو ستون سنگی از سنگ سفید و تراس هایی گسترده بر چهره حیاط است، قرار گرفته است. از آن خانه هایی که دیگر کمتر در محله های تهران می توان دید، به خصوص در محله هایی که بعد از انقلاب، گسترش پیدا کرده و رونق یافته اند. خانه زیبای جلوی روی ما نیز در محاصره آپارتمان هایی که آسمان را خط انداخته اند گرفتار است و همین مسئله، نوستالژی خانه را دلنشین تر می کند. سفر ما از اینجا آغاز می شود:
تور خانه گردی در یک نگاه
تعداد افراد ساکن:2 نفر
متراژ فضا:200متر
سال ساخت:1364
تعداد طبقات:دو طبقه مستقل
ملک:شخصی
تعداد اتاق خواب:دو خواب
تعداد سرویس بهداشتی:2 عدد
منزل کلاسیک ایرانی
ویژگی های برجسته طراحی:طراحی داخلی بدون هیچ گونه هدر رفت فضا، جدایی فضای خصوصی از مهمانخانه و ناهارخوری اصلی و محفوظ بودن آشپزخانه، نور طبیعی مناسب در نشیمن، غذاخوری خانواده و آشپزخانه از راه نورگیر سقفی پاسیو و وجود یک باغچه زیبا در فضای داخلی
رنگ های غالب:انواع رنگ های چوب طبیعی، سفید گرم، کرم، طلایی پخته و برنز
در انتظار دیدار
از چند پله کم ارتفاعی که بالا می رویم درِ شیشه ای کوچک، ولی تمیز، تابلویی زیبا و میز کوچکی با گلدان گل بر روی آن به ما خوش آمد می گوید. زمانی که درِ چوبی خانه به رویمان باز می شود، چشمه ای از نور ملایم آرامش بخشی به ما لبخند می زند. ورودی خانه، فضای دلبازی است که با کف پارکت و بوفه بزرگ و زیبایی که به تنهایی یک اثر هنری فوق العاده و قدیمی به حساب می آید، با اصالت تمام، هنر دست مبل ساز ایرانی را به تماشا می گذارد. علاوه بر این، در این قسمت با منبت کاری خاصی از نگاره های مینیاتوری بانوی نقاشی هایی که در تزئین کتاب های شعر حافظ می بینیم نیز رو به رو می شویم؛ قاب آیینه بزرگی بر فراز آن به زیبایی بر دیوار نشسته است و قاب های عکس عزیزان بر روی بوفه نیز خودنمایی می کنند. قالیچه دستباف ظریفی چون نگینی بر روی پارکت کف می درخشد. در کل تمام خانه با قالیچه های چشم نواز هنرمندان ایرانی، سبک اصیلی به فضا بخشیده است.
منزل کلاسیک و با اصالت ایرانی
روبه روی در ورودی، دو پله از جنس سنگ مرمر، ما را به مهمانخانه دعوت می کند. طرف چپ، یک نیم ست کلاسیک به همان سبک بوفه و در سمت مقابلش هم نیم ست کلاسیک دیگری که ظریف، زیبا و ساده است پذیرای مهمان هاست. دو تک صندلی با نقوش منبت مینیاتوری پشت به پنجره قدی با پرده های رسمی، فضای دنج دونفره ای را به وجود آورده اند. ابتکار جالبی که به چشم می آید، در نظر گرفتن تاقی های کوچکی برای جایگیری سیستم سرمایشی و گرمایشی است. تنوع اصلی به تابلوها و عناصر تزئینی فضا تعلق می گیرد:تابلوها و مجسمه هایی رسمی در کنار آثار هنری مدرن. باید به این نکته نیز اشاره کرد که روح حاکم بر فضا، این تنوع را وحدت می بخشد و بار اصلی این وحدت هم بر دوش هماهنگی رنگ هاست:رنگ های چوب، رنگ های سفید گرم و طلایی پارچه ها و عناصر تزئینی و پذیرایی از جنس نقره که جلوه دیگری از هنر دست ایرانی است.
بفرمایید سر میز
ناهارخوری در امتداد مهمانخانه و در سمت چپ آن قرار گرفته است. تابلوی بزرگی از کوبلن فرانسوی بر دیوار انتهایی که رنگ پرمایه تر و پررنگ تری دارد، آویزان است. میز غذاخوری بزرگی همراه با صندلی های دور آن هم مانند بوفه با نقوش مینیاتوری و طرح های زیبای اسلیمی دیده می شود. در بالای میز هم یک لوستر برنزی زیبا خودنمایی می کند.
چیدمان منزل کلاسیک ایرانی
شومینه ای بین دو پنجره قدی در ضلع شمالی قرار دارد. دو تنگ زیبای قدیمی در دو طرف و تابلوی نقاشی از چهره یک بانوی قاجاری مربوط به سال های دور هم در وسط و بر دیوار چشم نوازی می کند. این چنین شومینه ای دو بخش مهمانخانه و غذاخوری را تفکیک و درعین حال به هم وصل می کند. روح قرینگی در سبک چیدمان همه جا حضور دارد و با خود، نوعی آراستگی و متانت به همراه دارد.
غذاخوری کوچک صمیمی!
میزگردی با بخش گردان، صندلی های حصیری و چراغ کلاسیک کریستالی با کلاهک های پارچه ای بر بالای آن در سمت چپ هال ورودی و بعد از منحنی نرم زیبای دیوار در کنار باغچه کوچک خانگی برای دورهمی های دوستانه و خانوادگی در نظر گرفته شده اند. هماهنگی بافتی در کف صندلی های مدل لهستانی دور میز با زیر بشقابی های گرد حصیری، وحدت شکلی دایره وار میز، صفحه گردان روی آن و چراغ زیبای آویزان بر فرازش به سبک رسمی فضا آرامش زیبایی بخشیده است.
صفای آشپزخانه!
از دو سمت می توان به آشپزخانه دسترسی داشت:یکی از سمت غذاخوری اصلی و دیگری از سمت مهمانخانه. آشپزخانه از سمت غذاخوری دارای کانتر و باز است. نور طبیعی آن از پنجره قدی و بزرگ غذاخوری و دیگری از سقف نورگیر پاسیو در سمت شرق می آید. کاشی های سبز و کابینت های سبز کم رنگ، حس آرامش و راحتی به فضا می بخشد؛ درحالی که انرژی مثبت رنگ سبز هنوز همراه آن است.
سبز سبزم، ریشه دارم...
باغچه سبز کوچکی در قسمت شرق آشپزخانه و در فضای نشیمن خانوادگی قرار دارد. برای رفتن به نشیمن باید از دو پله مرمری دیگر پایین آمد. این فضا در سال های پیش یک اتاق خواب بوده و بعدها با مستقل شدن بچه ها دیوار آن برداشته و تبدیل به اتاق جمع های خصوصی و خودمانی تر شده است. طراحی باغچه کوچک با خانم خانواده بوده است. یک دستگاه بخور، همواره به فضای سبز اتاق رطوبت می رساند. تابلوهای این اتاق هماهنگ با فضا نقاشی هایی از گل هایی با تکنیک هایی از مدادرنگی و یا آبرنگ و هنر دست دختر نازنین خانواده است. در اینجا نیز دو قالیچه جفت اصفهان با نقوش پیچ درپیچ اسلیمی ظریف و گل های شاه عباسی به لطف محیط افزوده است. پارچه کاناپه اتاق نیز گل دار است. حضور گیاهان در جای جای خانه در گلدان هایی متفاوت و کنار مبلمان، بسیار خوشایند و چشم نواز هستند.