آموزش حذف اکانت یاهو
اگر شما مدت زمان زیادی است که از حساب یاهو خود استفاده نمی کنید، می توانید در طی این آموزش بصورت قدم به قدم با نحوه “حذف اکانت یاهو” آشنا شوید.

نحوه حذف اکانت یاهو

یاهو یکی از محبوب ترین وب سایت هایی است که در طی چند سال اخیر پرکاربردترین سایت در زمینه اینترنت و نرم افزار بود که بعد از رونمایی و معروف شدن مجموعه گوگل کمی به دست فراموشی سپرده شد و این در حالی بود که یاهو از امکانات متفاوتی اعم از یاهو میل، موتور جستجو یاهو، یاهو مسنجر، یاهو نیوز و... برای رفع نیازهای روزمره کاربران خود رونمایی کرده بود.

از این رو اگر شما نیز یکی از افرادی هستید که در گذشته از خدمات یاهو استفاده می کردید و اما هم اکنون هیچ کدام یک از این امکانات برای شما کاربرد خاصی ندارند، می توانید حساب یاهو خود را حذف کنید. به همین دلیل ما قصد داریم در ادامه این آموزش از بخش تکنولوژی نمناک شما را با نحوه حذف اکانت یاهو آشنا سازیم. همراه ما باشید.

1- در قدم اول باید با کلیک کردن بر روی لینک آبی رنگ، وارد آدرس login.yahoo.com شوید و سپس آدرس ایمیل و یا حساب کاربری خود را در آن وارد نمائید.

حذف اکانت یاهو

2- بصورت مستقیم شما به سمت صفحه حذف اکانت یاهو منتقل خواهید شد. برای حذف حساب yahoo باید بر روی گزینه قرمز رنگ انتهای صفحه یعنی Continue delete my account کلیک کنید.

 حذف اکانت یاهو

3- در ادامه همان گونه که در تصویر مشخص شده است، باید آدرس حساب کاربری یاهو خود را مجددا در کادر مشخص شده وارد کنید و سپس بر روی گزینه Yes, terminate this account کلیک کنید.

حذف اکانت یاهو

4- سپس شما وارد صفحه ای جدید خواهید شد که نشان دهنده موفقیت آمیز بودن عملیات می باشد که به مرور زمان حساب شما حذف خواهد شد و هم اکنون غیرفعال شده است. در ادامه بر روی Got it کلیک کنید.

 حذف اکانت یاهو

توجه : شاید یک سری سوالات برای شما بعد از دیلیت اکانت یاهو پیش بیاید که در ادامه به یک سری از مهم ترین آنها خواهیم پرداخت؛

بعد از پاک کردن اکانت یاهو، چه اتفاقی برای نام کاربری شما و آدرس ایمیلتان خواهد افتاد؟

نام کاربری و آدرس ایمیل شما در آینده در دسترس کاربران دیگر خواهد بود و بنابراین اگر این حساب کاربری در دست دوستان و مشتریان شما می باشد، با ثبت نام آدرس ایمیل حذف شده شما می توانند پیام های جدید مشتریان و دوستان شما را دریافت کنند. از این رو اگر چنین چیزی را حدس می زنید، از حذف اکانت یاهو خودداری کنید.

آیا می توانم حساب ایمیل بسته شده یاهو را مجددا فعال کنم؟

بله! شما می توانید پس از انجام عملیات بالا از حذف شدن حساب کاربری یاهو خود جلوگیری کنید. با این وجود مجددا وارد آدرس کاربری خود و یا یاهو میل شوید و فعالیت کنید و درضمن باید در 40 روز اول این کار را انجام دهید. در غیر اینصورت تمام اطلاعات شما حذف خواهد شد و باید مجددا آدرس ایمیل حذف شده را بسازید.

ایمیل هایی که بعد از بسته شدن حساب به ایمیلم ارسال شده اند چه اتفاقی می افتد؟

اگر همزمان با بسته شدن حساب کاربری و حذف یاهو شما، تعدادی ایمیل به شما توسط دوستان و آشنایانتان ارسال شود، آنها پیام ارسال ناموفق روبرو خواهند شد. مگر آنکه فورا شخص دیگری با اکانت شما اقدام به ساخت حساب کاربری کند که در این صورت ایمیل های شما برای وی ارسال خواهند شد.

آموزش حذف اکانت یاهو (delete yahoo account)

4.212
این مطلب مفید بود ؟102
منبع : بخش تکنولوژی نمناک/ف.ن
برچسب : ترفندستان
وبگردی