امیر علی اکبری به زودی از دنیای MMA خداحافظی می‌کند

امیر علی اکبری به زودی از دنیای MMA خداحافظی می‌کند

علیرضا استکی از قصد امیرعلی اکبری برای خداحافظی با رشته MMA در آینده نزدیک خبر داد.

علیرضا استکی در مراسم تشییع احمد ناطق نوری، درباره وضعیت امیر علی اکبری اعلام کرد که او قصد خداحافظی با رشته MMA را در آینده نزدیک دارد.

استکی با ابراز تأسف از حضور در مراسمی به یاد احمد ناطق نوری، افزود:آمدن به مراسم عزیزی که همواره مورد احترام بود، دشوار است. امیدوارم ایشان با امام حسین(ع) محشور شوند.

وی در خصوص وضعیت امیر علی اکبری و شکست‌های اخیرش در MMA، به‌ویژه در آخرین مبارزه‌اش مقابل یک حریف روس، گفت:ما روند تمرینات را آغاز کرده‌ایم. باخت او نتیجه‌ای تصادفی بود و بحث فنی در آن دخیل نبود؛ او ۴ دقیقه از حریف پیش بود و در یک لحظه از حریف مشت خورد و مبارزه را واگذار کرد.

استکی در ادامه خاطرنشان کرد:به عقیده من امیر با قدرت به میدان بازخواهد گشت و در ۲ یا ۳ مبارزه خوب شرکت خواهد کرد، سپس از عرصه قهرمانی خداحافظی خواهد کرد.

این مربی در پاسخ به این سؤال که آیا علی اکبری به واقع قصد خداحافظی از MMA را دارد، تصریح کرد:او برنامه دارد ۳ یا ۴ مبارزه دیگر انجام دهد و سپس خداحافظی کند. بعد از این مرحله به مربی‌گری خواهد پرداخت. در ایران کسی مانند علی اکبری نداریم که از نظر فنی بتواند این رشته را آموزش دهد و قهرمانان جدیدی را پرورش دهد.

بازنشر بخش خبری نمناک / علی موظف