امیر موسوی که در مصر ناپدید شده کیست؟؛ احتمال ربایش توسط موساد + فیلم

گزارش‌ها از ناپدید شدن امیر موسوی در قاهره و احتمال ربایش او توسط موساد؛ وزارت امور خارجه ایران پیگیر موضوع است.

ناپدید شدن امیر موسوی در مصر | واکنش وزارت خارجه

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، اظهار داشت:فردی به نام امیر موسوی که در مصر ربوده شده، دیپلمات نیست. او در مقطعی به عنوان رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کرده است.

وی افزود:بر اساس اطلاعاتی که دریافت کرده‌ایم، موسوی با گذرنامه عراقی وارد خاک مصر شده است. با این حال، ما طبق وظیفه خود در زمینه حمایت و دفاع از حقوق اتباع ایرانی، این موضوع را از طریق دفتر حفاظت منافع ایران در قاهره پیگیری خواهیم کرد.

گزارش‌ها درباره ناپدید شدن یک مقام ایرانی در مصر و احتمال دخالت موساد

در روزهای گذشته خبرهایی درباره ناپدید شدن امیر موسوی، تحلیل‌گر شناخته‌شده و چهره رسانه‌ای ایران، در قاهره منتشر شده که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های عبری و عربی داشته است. موسوی که پیش‌تر به عنوان رایزن فرهنگی ایران در مصر فعالیت می‌کرد، ناگهان از محل اقامت خود ناپدید شده و تاکنون هیچ نشانه‌ای از وضعیت او به دست نیامده است.

برخی منابع غیررسمی احتمال ربایش او توسط دستگاه اطلاعاتی رژیم اسرائیل (موساد) را مطرح کرده‌اند. این گمانه‌زنی‌ها به دلیل مواضع تند موسوی علیه اسرائیل و حضور فعال او در رسانه‌های منطقه‌ای تقویت شده است.

تا این لحظه، هیچ نهاد رسمی در ایران یا مصر واکنش مستقیمی به این اخبار نشان نداده و وزارت امور خارجه ایران نیز بیانیه رسمی در این خصوص صادر نکرده است.

امیر موسوی طی سال‌های اخیر به عنوان کارشناس و تحلیل‌گر مسائل خاورمیانه در شبکه‌هایی چون العالم، المیادین و الجزیره حضور پررنگی داشته و بارها مواضع ضدصهیونیستی خود را آشکارا بیان کرده است. همین فعالیت‌ها او را به یکی از چهره‌های شناخته‌شده در محور مقاومت بدل ساخته بود.

کارشناسان منطقه‌ای بر این باورند که در صورت تأیید خبر ربایش، این رخداد می‌تواند تبعات جدی دیپلماتیک و امنیتی برای روابط ایران و مصر به دنبال داشته باشد و همچنین موجب افزایش تنش‌ها میان تهران و تل‌آویو گردد.

در حال حاضر رسانه‌های بین‌المللی و ناظران سیاسی در حال پیگیری جزئیات بیشتر ماجرا هستند و پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده اطلاعات روشن‌تری در این زمینه منتشر شود.

ویدئویی از مصاحبه امیر موسوی

نظرات