بسته حمایتی کسب و کارها

بسته حمایتی دولت برای کسب‌وکارها؛ تخفیف مالیاتی و تسهیلات ویژه

تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۱۶
کد مطلب : 107892
زمان مطالعه : 2 دقیقه

بسته حمایتی جدیدی برای بهبود وضعیت تولید و کسب‌وکارها در راه است که شامل مشوق‌های مالیاتی و تسهیلات ویژه می‌شود. جزئیات را بخوانید.

دولت بسته حمایتی جدید برای تولیدکنندگان و کسب‌وکارها تصویب کرد

الهام اسماعیل‌پور، مدیرکل دفتر کسب‌وکار، طرح‌های سرمایه‌گذاری و تأمین مالی وزارت صنعت، معدن و تجارت، از نهایی شدن بسته حمایتی برای کسب‌وکارها خبر داد و گفت:این بسته در پی اقدامات انجام‌شده در ایام جنگ ۱۲ روزه و با هدف استمرار تولید و رفع موانع تدوین شده است و به‌زودی از طریق دولت اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این بسته شامل پنج بخش مختلف است، توضیح داد:بخش نخست در حوزه مالیاتی بوده و مشکلات مربوط به گواهی‌های ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم در آن در نظر گرفته شده است. در این راستا، گواهی موقت یک‌ماهه برای تولیدکنندگان پیشنهاد شده و مشوق‌های مالیاتی برای خوش‌حساب‌ها نیز پیش‌بینی شده است.

اسماعیل‌پور ادامه داد:بخش دوم این بسته مربوط به تأمین مالی است و با همکاری بانک مرکزی، تأمین مالی واحدهای تولیدی با اولویت سرمایه در گردش آنها در دستور کار قرار دارد.

وی در خصوص بخش سوم که مرتبط با حوزه ارزی است گفت:برای واحدهای تولیدی که به دلیل محدودیت‌های بانکی با چالش‌هایی مواجه می‌شوند، تعلیق موقت برخی مقررات ارزی در این بسته لحاظ شده است.

مدیرکل دفتر کسب‌وکار وزارت صمت در ادامه افزود:بخش چهارم به حوزه زیرساخت و انرژی اختصاص دارد و بر اساس این بسته، واحدهای تولیدی که به زنجیره مصرف متصل می‌شوند، در اولویت تأمین سوخت و انرژی قرار می‌گیرند تا کمترین اختلال در فعالیت آنها ایجاد شود.

وی همچنین به بخش پنجم، یعنی حوزه بازرگانی، اشاره کرد و گفت:تسهیلاتی برای ثبت سفارش‌ها و تمدید مجوزها در نظر گرفته شده است که بدون نیاز به استعلام انجام خواهد شد.

اسماعیل‌پور با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای بیمه‌ها گفت:در این بسته مقرر شده است در صورت تأخیر در پرداخت حق بیمه کارکنان، جریمه‌ای برای کارفرمایان لحاظ نشود.

وی در پایان اعلام کرد:طبق این بسته حمایتی، مهلت پرداخت مالیات‌ها تا پایان شهریورماه ۱۴۰۴ تمدید شده و برای افرادی که در این بازه زمانی مالیات خود را پرداخت کنند، تخفیف ۴ درصدی در نظر گرفته شده است. امیدواریم اجرای این اقدامات، به ثبات اقتصادی و بهبود وضعیت کسب‌وکارها کمک کند.

برای دنبال کردن اخبار روزانه، کانال‌های خبری کدام پیام‌رسان را ترجیح می‌دهید؟

نظرات