هتاک به قرآن

عاقبت توهین به مقدسات؛ توهین‌کننده به قرآن دیگر زنده نیست

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۱
کد مطلب : 103984
زمان مطالعه : 2 دقیقه

رسانه‌های سوئدی گزارش دادند که «سلوان مومیکا»، عامل هتک‌حرمت به قرآن کریم، در آپارتمان خود در سودرتلیه با شلیک گلوله کشته شد.

کشته شدن عامل هتک‌حرمت به قرآن کریم در سوئد

رسانه‌های سوئدی گزارش دادند که سلوان مومیکا، فردی که با سوزاندن نسخه‌هایی از قرآن کریم در سال گذشته جنجال‌آفرین شده بود، در آپارتمان محل سکونتش در شهر سودرتلیه هدف شلیک گلوله قرار گرفته و کشته شده است.

به گزارش وبگاه بغداد الیوم و به نقل از تلویزیون سوئد (SVT Nyheter)، این مرد ۳۸ ساله عصر چهارشنبه در داخل آپارتمانش به ضرب گلوله از پای درآمد. این حادثه اواخر شب رخ داد و پلیس پس از دریافت گزارش تیراندازی در ساعت ۲۳، تیم‌های پزشکی را به محل اعزام کرد.

دنیل ویکدیل، سخنگوی پلیس، اعلام کرد که مردی حدود ۴۰ ساله در وضعیت وخیمی به بیمارستان منتقل شد، اما تلاش‌ها برای نجات وی بی‌نتیجه ماند.

تلویزیون سوئد هویت فرد کشته‌شده را سلوان مومیکا اعلام کرد؛ کسی که سال گذشته با سوزاندن قرآن کریم خشم گسترده‌ای را در کشورهای اسلامی برانگیخت و روابط دیپلماتیک سوئد را تحت تأثیر قرار داد، به‌ویژه در جریان مذاکرات این کشور برای پیوستن به ناتو.

گزارش‌های تأیید نشده‌ای حاکی از پخش زنده این حادثه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، اما پلیس هنوز این موضوع را تأیید نکرده است. نیروهای امنیتی در محل حادثه حضور دارند و تحقیقات در حال انجام است.

سخنگوی پلیس از بازداشت یک مظنون در ارتباط با این قتل خبر داده، اما درباره جزئیات و نقش وی در این حادثه توضیحی ارائه نکرده است.

سلوان مومیکا در سال ۲۰۱۸ از عراق به سوئد مهاجرت کرد و در سال ۲۰۲۱ مجوز اقامت سه‌ساله دریافت کرد. وی تابستان سال گذشته با آتش زدن نسخه‌هایی از قرآن کریم در تجمعات عمومی خبرساز شد. این اقدامات واکنش‌های گسترده‌ای را در جهان اسلام برانگیخت و موجب شد خانواده و طایفه وی در عراق از او تبری بجویند.

قرار بود دادگاه استکهلم امروز پنج‌شنبه حکم خود را درباره اتهامات مومیکا در خصوص اقدامات تحریک‌آمیز وی صادر کند، اما او پیش از صدور این حکم کشته شد.

نظرات
1 نظر به ثبت رسیده است

  1. ترنم

    حقش بوده

    پاسخ دادن
    0