
قهرمان خاموش اسکله شهید رجایی، هرگز بازنگشت + عکس
پیکر کارمند اسکله شهید رجایی که برای کمک به مجروحان دل به آتش زده بود پیدا شد. داستان جگرسوزی داشت این قهرمان …
مرگ غم انگیز کارمند اسکله شهید رجایی بندرعباس
روز دوشنبه، خبرآنلاین با خانواده یکی از مفقودان حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس، «اسماعیل تاجیکی»، گفتوگویی انجام داد و ویدئویی از لحظات پایانی حضور او در محل حادثه، در حالی که مشغول کمک به مجروحان بود، منتشر کرد.
اکبر تاجیکی، برادر اسماعیل، گفت:پیکر بیجان برادرم صبح روز سهشنبه نهم اردیبهشتماه پیدا شد. او توضیح داد که اسماعیل پس از کمک به مجروحان، هنگام بازگشت بین دو کانتینر گرفتار شده و جان باخته است. به گفته او، انفجارهای ثانویه پس از حادثه اولیه موجب شده پای اسماعیل بین دو کانتینر گیر کند و امکان فرار نداشته باشد.
وی افزود:زمانی که همراه مادرم به پزشکی قانونی رفتیم، امید داشتیم اسماعیل زنده باشد و نتایج آزمایش DNA بقایای یافتشده با مادرم تطابق نداشته باشد؛ هرچند اینطور شد، اما اسماعیل هم دیگر در قید حیات نبود تا دوباره او را ببینیم.
اکبر تاجیکی همچنین گفت:همسر اسماعیل هفتماهه باردار است و دو شب پیش از حادثه، وقتی اسماعیل را دیدم، گفت که قصد دارند نام نوزادشان را «آیهان» بگذارند.
او با اشاره به فداکاری برادرش گفت:اسماعیل جان خود را برای نجات همکاران مجروحش از دست داد. از خود گذشت تا جان دیگری را نجات دهد.
وی افزود:ما اهل روستای «رودخانه بر» از توابع بندرعباس هستیم و دیروز صبح به ما اطلاع دادند که پیکر اسماعیل را در همان وضعیتی که گفتم پیدا کردهاند. پیکر او را به ما تحویل دادند و در زادگاهش به خاک سپردیم.
اکبر تاجیکی در پایان با اندوه گفت:سال گذشته در همین ایام، جشن عروسی اسماعیل بود، اما امسال در همین روزها او را به خاک سپردیم.