جهاز داماد
در تمام دنیا یک سری آداب و رسومات وجود دارد که بسیاری از انسان هابه این رسومات پایبندهستند امابرای عده ای هم اهمیت ندارد.یکی از این رسومات خریدن جهاز است.

مواردی که لیست جهیزیه داماد را تشکیل میدهند

در غالب خانواده های ایرانی جهیزیه را خانواده دختر تهیه می کنند اما با این حال لوازمی هم وجود دارند که لازم است خانواده داماد برای خرید آن اقدام کنند. خرید همه ی لوازم مورد نیاز برای شروع یک زندگی کاملا توافقی است.

در بسیاری از خانواده ها رسم است که در مراسم خواستگاری بر اساس توافق طرفین چند نوع کالای بزرگ جهاز را داماد تهیه می کند. در این بخش از دنیای مد نمناک لیستی از وسایلی که خریدشان برعهده داماد است را برای شما تهیه کرده ایم.

لیست کامل جهیزیه داماد

لیست بر عهده داماد کاملا توافقی است و دو خانواده برای آن تصمیم میگیرند که بر چه اساس باید باشد پس لیستی که در زیر آورده ایم، برای همه یکسان نیست.

داماد

فرش :

در لیست جهیزیه داماد فرش وجود دارد. اگر خانه عروس و داماد 4 فرش نیاز داشته باشد، خرید دو تخته فرش بر عهده داماد است.

سرویس چوب:

در برخی خانواده ها خرید سرویس چوب شامل سرویس مبل، نهارخوری و بوفه و سرویس چوب اتاق خواب بر عهده داماد است.

لوازم برقی بزرگ :

در برخی خانواده ها به جای سرویس چوب، خرید چند تکه لوازم برقی بزرگ مانند یخچال فریزر، لباسشویی، ظرفشویی و... بر عهده داماد است.

لوازم صوتی و تصویری:

در اغلب خانواده ها خرید تلویزیون، میز تلویزیون، سینمای خانگی، دستگاه dvd و … بر عهده داماد است.

لوستر:

در صورت نیاز لوستر سالن پذیرایی، اتاق ها و آشپزخانه بر عهده داماد است .

لوستر

سرویس رختخواب :

تشک و سرویس رختخواب روی تخت عروس و داماد و سرویس رختخوابی که به رختخواب مهمان معروف است، بر عهده داماد می باشد.

خرید تلفن:

تلفن نیز بر اساس توافق طرفین خریداری میشود و در برخی خانواده ها بر اساس توافق هزینه خرید آن بر عهده آقا است.

ازنظر قانون و شرع جهیزیه باید توسط چه کسی تهیه شود؟

متاسفانه امروزه جهیزیه به طلبی از جانب خانواده داماد تبدیل شده است و بر اساس عرف دختر باید تحت هر شرایطی و به هر قیمتی جهیزیه را تهیه کند اما اصل جهیزیه، برخلاف عقیده و ذهنیت عموم، حقی است برای زن که بر عهده مرد است.

به هر حال غالب خانواده های ایرانی جهیزیه را خانواده دختر تهیه می کنند و این امری پذیرفته شده است اما جهیزیه باید وسایل ضروری برای شروع زندگی دونفره باشد و نیازی نیست اسباب لازم برای 20 سال زندگی توسط دختر تهیه شود بلکه زن و شوهر بعد از ازدواج می توانند هر چه که لازم باشد را تهیه کنند.

دختر خانم ها نیز نباید در خرید وسایلی که بر عهده داماد است، سخت بگیرند چرا که داماد نیز گرفتن جشن عروسی، تهیه خانه و... را بر عهده دارد پس طرفین باید یکدیگر را کاملا درک کنند.

نکات لازم در هنگام خرید جهیزیه داماد

در هنگام خرید جهیزیه به این نکات توجه نمایید:

کالا هایی را که فکر می کنید نیاز بیشتری به آن دارید را اولویت بندی کنید تا ابتدا بودجه ی لازم برای خرید آن ها را کنار بگذارید و این نوع کالا ها را خریداری کنید.

برای خرید جهیزیه از افراد بزرگتر و با تجربه تر کمک بگیرید و قبل از خرید هر نوع کالایی درباره ی مارک ها و برند های موجود آن ها تحقیقاتی را انجام دهید.

گول افراد و فرروشنده های تقلبی را نخورید و محصولی را خریداری کنید که برای شما کارایی بالایی داشته باشد.

برای خرید و تهیه کالا های ساده تر مانند تشک، رخت خواب و … از چند سال قبل اقدام کنید اما کالاهای برقی را نزدیک عروسی خود خریداری کنید .

از زمان خواستگاری کم کم به فکر تهیه جهیزیه باشید تا در زمان نزدیک شدن به زمان عروسی خیال راحت تری داشته باشید .

کالاهای خود را متناسب با متراژ منزل خریداری کنید.

خود را با سایرین مقایسه نکنید و در آرامش به خرید جهاز خود بپردازید.

دکمه

سخن آخر

عروس و داماد های عزیز در خرید جهیزیه به یکدیگر و خانواده تان سخت نگیرید و اگر توانایی مالی خانواده شما پایین است، بهتر است برخی از لوازم غیر ضروری را از لیست جهیزیه خارج کنید، باید بدانید نوع جهیزیه، کیفیت وکم و زیاد بودن آن نشانه دهنده ی خوشبختی کسی نیست .

لیست جهاز داماد؛ داماد جهیزیه چی باید بیاره؟

4.614
این مطلب مفید بود ؟131
منبع : بخش دنیای مد نمناک/ن/ن.ح
وبگردی