
شهید صیاد خدایی داماد که بود که بدست حسن لنگرنشین ترور شد؟
بیوگرافی کامل شهید صیاد خدایی، نحوه شهادت، و نام محسن لنگرنشین در کنار رازهای امنیتی پشتپرده این ترور جنجالی را اینجا بخوانید.
بیوگرافی شهید صیاد خدایی
پس از اجرای حکم اعدام محسن لنگر نشین به جرم جاسوسی رژیم صهیونیستی و ترور شهید صیاد خدایی در این بخش از نمناک اطلاعاتی درباره سرهنگ صیاد خدایی ارائه کرده ایم.
شهید صیاد خدایی که بود؟
شهید حسن صیاد خدایی فرمانده ارشد سپاه پاسداران و از مدافعین حرم سال 1351 در استان آذربایجان شرقی شهرستان میانه روستای باشماق به دنیا آمد. شهید حسن صیاد خدایی در سال ۱۳۶۶ به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد.
خانواده شهید حسن صیاد خدایی
شهید خدایی دارای دو برادر است،خانواده ایشان را با نام سعید صدا می زدند. او از دوازده سالگی در جبهه مشغول فعالیت بوده و یکی از جانبازان دفاع مقدس بود.
همسر شهید خدایی
شهید حسن صیاد خدایی متاهل و داماد حاج حسین فیضی مداح اهلبیت(ع) بود. همسر وی اولین فردی بود که با پیکر این شهید مدافع حرم پس از ترور روبهرو شد. از شهید خدایی دو فرزند بر جای مانده است.
ترور شهید صیاد خدایی بدست محسن لنگرنشین جاسوس
حسن صیاد خدایی مجاهد مدافع حرم در یکی از کوچههای فرعی خیابان مجاهدین اسلام مقابل درب منزل مسکونی اش ترور شد.
او که در داخل خودروی خود (پراید سفید) بود و قصد ورود به منزل خود را داشت، مورد اصابت گلوله قرار گرفت و شهید شد، دو نفر موتور سوار با شلیک ۵ گلوله، حوالی ساعت ۱۶ یکشنبه اول خرداد ۱۴۰۱ حسن صیاد خدایی را به شهادت رساندند.
پیکر شهید مدافع حرم حسن صیاد خدایی بر دستان در میدان امام حسین (ع) تشییع شد و پس از اقامه نماز در قطعه ۵۰ گلزار شهدای بهشت زهرا(س) تهران آرام گرفت.
عامل ترور شهید صیاد خدایی
از محسن لنگر نشین به عنوان عامل ترور شهید صیاد خدایی یاد می کنند. محسن لنگرنشین از مهر ۱۳۹۹ به استخدام سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی درآمد و اولین ماموریت برای موساد را در دی ۱۳۹۹ پس از طی دورههای مختلف آموزشی انجام داد.
او در دو نوبت و در دو کشور گرجستان و نپال با افسران ارشد سرویس جاسوسی موساد ملاقات داشته و ماموریتهای خود را دریافت کرده است. لنگرنشین ماموریتهایی همچون تصویربرداری از نقاط خاص و هدف گذاری شده را برای اسرائیل داشته است.
اعدام محسن لنگرنشین
محسن لنگر نشین در تمام مراحل بازجویی، دادسرا و دادگاه به جرائم ارتکابی و جزئیات اقدامات انجام شده اقرار صریح داشت و سرانجام پس از طی تشریفات قانونی در مراحل مختلف رسیدگی به پرونده به اعدام محکوم و حکمش 10 اردیبهشت 1404 اجرا شد.