واردات گوشی

خبر جدید وزارت صمت درباره واردات گوشی و بازار موبایل

ثبت سفارش واردات گوشی آغاز شد و با صدور مجوز وزارت صمت، سهمیه واردات موبایل اختصاص یافت؛ جزئیات کاهش واردات تلفن همراه را بخوانید.

ثبت سفارش واردات گوشی آغاز شد

ثبت سفارش واردات تلفن همراه آغاز شد. فرود عسگری، معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران، اعلام کرد مجوزهای لازم برای واردات گوشی موبایل از سوی وزارت صمت صادر شده و سهمیه مربوط به واردات نیز اختصاص یافته است.

آمار گمرک از افت قابل توجه واردات تلفن همراه در سال ۱۴۰۵ حکایت دارد. در پنج ماه ابتدایی سال گذشته حدود ۳ میلیون و ۱۶۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه وارد کشور شده بود، اما این رقم در مدت مشابه امسال به حدود یک میلیون دستگاه رسیده است. ارزش واردات موبایل نیز در این مدت حدود ۷۰ درصد کاهش داشته است.

رئیس‌کل گمرک دلیل کاهش واردات گوشی را اولویت‌بندی کالاهای وارداتی عنوان کرد. به گفته او، وزارت صمت در ماه‌های گذشته تأمین مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی را در اولویت قرار داده و همین موضوع روند ثبت سفارش و واردات موبایل را کند کرده است. اکنون با صدور مجوزها و اختصاص سهمیه، ثبت سفارش تلفن همراه دوباره در دستور کار قرار گرفته است.