اولین نشانه رشد کودک و برقراری ارتباط او با دنیای اطراف چهار دست و پا رفتن است، هنگامی که نوزاد شروع به حرکت میکند در واقع برقراری تعادل را یاد میگیرد.
کودکان 28 ماهه نوپا دائم در حال حرف زدن می باشند و داستان های خود را تعریف می کنند او را پیش بچه های دیگر ببرید حتی می توانید او را به مهد برده تا بتواند با دیگران ارتباط برقرار کند.
اکنون وقت آن رسیده است که نحوه احترام گذاشتن را به کودک 17 ماهه خود بیاموزید و بهتر است به جای غذاهای متنوع به او غذاهای مقوی بدهید و تغذیه هفتگی اش را کنترل کنید.
دندان های موقتی کودکان که آنها را با نام دندان های شیری می شناسیم در زمان خاصی رشد می کنند که این زمان از 6 ماهگی تا سه سالگی طول می کشد.
کودک 22 ماهه شما خیلی به بازی کردن با مادر و پدر علاقه دارد شما برایش احساس امنیت را ایجاد می کنید همچنین می توانید برایش کتاب بخوانید و اشعار را به او بیاموزید.
هرگز از لمس و نوازش کودک خود غافل نشوید که این عمل علاوه بر اینکه باعث افزایش عشق میان کودکان و والدین آنها می شود برای رشد ذهنی شان بسیار موثر است.
کودک شما در 34 ماهگی آماده رفتن به جهان می شود و مهارت ها و توانایی های او به سرعت رعد و برق بهبود می یابد ودائما در حال دویدن، رقصیدن، بازی و کشف دنیای جدید خود خواهد بود.
یکی از نگرانی های والدین دیر حرف زدن کودکان می باشد که علاوه بر تمرینات تکلمی باید برای به حرف آمدن کودک خود از تغذیه مناسب استفاده کرد.
بسیاری از افراد کودکان دیر آموز را فاقد صلاحیت می دانند ولی این کودکان توانایی یادگیری مهارت های تحصیلی را دارند، اما میزان آن نسبت به بقیه کمتر است.
تاخیر رشد کودک یکی از نگرانی های والدین می باشد و آنها با شناخت علائم تاخیر در رشد کودکان می توانند از رشد متناسب کودک خود مطمئن شوند.
نکات مهمی در نشستن کودکان وجود دارد که والدین حتما باید آن را بدانند.
کودک 27 ماهه بین 11 تا 14 کیلو وزن دارد و می تواند عصبانی شود و بهترین زمان برای آموزش کلمات به آنها الان است چرا که مانند طوطی حرف های شما را تکرار می کنند.
همه والدین به فرزند خود به چشم یک نابغه نگاه میکنند و البته که همه کودکان با هوش هستند ولی کودکان نابغه دارای ویژگی های منحصر به فردی میباشند.
خیلی از کودکان نوپا وقتی تازه راه رفتن را یاد میگیرند روی پنچه پا راه میروند. وقتی سن بچه به بالای 18 ماه میرسد و هنوز روی پنج راه میرود باید علت آن بررسی شود.
دوران رشد کودک شما از بدون تولد تا انتهای سن بلوغ ادامه دارد اما در این میان مرحله ای به عنوان جهش رشد وجود دارد که فرزندتان را به نوعی دیگر برای افزایش قد و وزن با خود همراه می سازد.