استاندار تهران با اشاره به لزوم توجه به مشاغل خانگی گفت: 16 میلیون تومان تسهیلات به مشاغل خانگی پرداخت می شود.
عضو کمیسیون برنامه وبودجه مجلس از پرداخت یارانه کالایی به 60 میلیون ایرانی از مهرماه امسال خبر داد.
استاندار تهران گفت: تداوم محدودیت ها برای جلوگیری از شیوع کرونا از جمله دورکاری کارمندان فردا، 29 مرداد در ستاد ملی کرونا بررسی می شود.
نماینده ساری گفت: دو فوریت طرح جاماندگان سهام عدالت در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شده است.
استاندار تهران با تاکید بر اینکه اخبار مصوبات ستاد کرونا تنها باید از سوی ستاد و یا استانداری منتشر شود، اعلام کرد که دانشگاه ها و مدارس استان تعطیل نیستند.
نماینده مردم شهریار و شهر قدس تاکید کرد که شب گذشته هیچ گونه انفجاری در این منطقه رخ نداده و فقط به سبب فعالیت اداره برق قطعی برق در شهرستان قدس داشته ایم.
یک شبکه خبری آمریکایی اعلام کرد پنتاگون اجازه انتشار رسمی ویدئویی محرمانه که مدعی شده می تواند بشقاب پرنده باشد را منتشر کرده است.
دبیر کل کنفدراسیون فوتبال آسیا تاکید کرد که AFC خواستار ادامه و تکمیل شدن لیگ قهرمانان آسیا است. او همچنین گفت که فیفا درباره انتخابی جام جهانی تصمیم خواهد گرفت.
رئیس کمیسیون عمران مجلس از تهیه طرحی برای به تعویق انداختن تعطیلات نوروزی سال 99 به ایام پس از رفع خطر ویروس کرونا خبر داد.
در حالی که از 6 اسفندماه هم زمان با اول ماه رجب قرار بود ویزای عراق برای زائران ایرانی برداشته شود، با شیوع کرونا علاوه بر توقف سفر به عتبات، این تصمیم نیز لغو شد.
معاونت حقوقی رئیس جمهور به انتشار خبری مبنی بر «معافیت مالیاتی کانون های وکلای دادگستری از پرداخت مالیات» واکنش نشان داد و آن را تکذیب کرد.
گذرنامه یکی از مهم ترین اسناد برای مسافرت های خارجی است و کاملا ضروری می باشد. در این گزارش از نمناک شما را با روش های پیگیری گذرنامه آشنا خواهیم نمود.
رئیس پلیس بین الملل ناجا اولین اقدام پس از مفقود شدن گذرنامه ( پاسپورت ) را بیان کرد.
رئیس اداره صدور گذرنامه ناجا هزینه صدور گذرنامه ( پاسپورت) را اعلام کرد.
تعطیلی هشتم ربیع الاول مصادف با آغاز امامت امام زمان(عج) در تقویم به عنوان تعطیل رسمی باقی ماند.