برای محافظت از وای فای و وایرلس خود از نفوذ دیگران و همچنین مدیریت وای فای می توانید از نرم افزار ارائه شده در سایت نمناک استفاده کنید.
یکی از جدیدترین فناوری های روز، لای فای می باشد که در این گزارش از بخش تکنولوژی نمناک شما را با تکنولوژی “لای فای” بصورت کامل آشنا خواهیم ساخت.
در این مطلب قصد داریم نحوه پنهان کردن رمز وای فای در مودم tp_link را به شما آموزش دهیم تا کسی نتواند به راحتی از آن استفاده کند.
اگر برای دادن رمز وای فای خود مشکل دارید و نمی خواهید آن را آشکار سازید می توانید بدون دادن رمز اینترنت خود را به اشتراک بگذارید.
در یک دبیرستان وای فای رایگان برای دانش آموزان وجود دارد که بدست آوردن رمز آن به همین سادگی نیست و شرط دارد.
برای اتصال به وای فای رایگان آن قدرها هم عجله نکنید چرا که اگر حواستان به برخی از مسائل امنیتی موجود در گوشی موبایل و یا دستگاه دیگرتان نباشد می تواند عواقب ناخوشایندی متوجه شما شود.
در این مقاله به 5 دلیل اصلی اشاره می کنیم که نشان می دهد بهتر است در مواقعی که نیاز به وای فای ندارید مودم را خاموش کنید.
اشعه های مضر امواج بخصوص امواج وای فای اثرات مخرب و جبران ناپذیری بر انسان و سایر موجودات زنده می گذارد.
خطرات وای فای بسیار جدی هستند و شامل گروه خاصی از افراد جامعه نمی شود. از ناباروری در زنان و مردان تا خطرات جدی بر مغز کودکان و چندین خطر دیگر که همه را در مجله سلامت نمناک می خوانید.
در ادامه با ما همراه باشید تا روشی که به وسیله ی آن قادر به روشن کردن خودکار وای فای هستید را به شما آموزش دهیم.
اگر مودم محل کار و خانه شما بصورت ناگهانی دچار کاهش سرعت شدذه است، در این گزارش از بخش تکنولوزی نمناک با دلایل اصلی کاهش سرعت وای فای آشنا خواهید شد.
تکنولوژی لای فای کاملا وابسته به نور به خصوص لامپ های LED است. لای فای اینترنت را از طریق امواج نوری منتشر می کند در حالی که وای فای از طریق امواج رادیویی.لای فای بسیار سریعتر از وای فای است که جزئیات بیشتر را در ادامه خواهید خواند.
داشتن دسترسی به شبکه های وای فای رایگان همیشه هم مزیت حساب نشده و ممکن است دامی برای به خطر افتادن حریم شخصی و حیاتی ترین اطلاعات باشد.
اغلب رستورانها و کافی شاپهای امروزی با در اختیار دادن اینترنت وای فای امکانات بیشتری در اختیار مشتریان خود قرار می دهند. مهندس دانمارکی روشی جدید برای یافتن پسورد این گونه اماکن ابداع کرده است.
آیا می دانستید که امواج وای فای ماهیت فیزیکی دارند و قدرت انتشار و سرعت این امواج می تواند به واسطه دیوارها، اشیاء و حتی بدن خودمان کم و زیاد شود.