از عوارض هورمون رشد می توان به سندروم تونل کارپ، افزایش خطر بیماری های قلبی و رشد تومورهای سرطانی اشاره کرد.
هورمون های گرسنگی تاثیر مهمی بر روی سیستم بدنمان میگذارند که در برخی اوقات دچار مشکل میشویم و احساس میکنیم که باید کنترل این موضوع را در دست بگیریم اما چطور؟
عدم تعادل هورمون انسان می تواند به طور بسیار قابل توجه ای سلامت کلی بدن افراد را به خطر بیندازد، به همین علت باید حتما از روش هایی مناسب را برای تنظیم هورمون های بدن استفاده کرد.
هورمون های چربی سوز نقش مهمی در کاهش وزن ایفا می کنند که سوخت و ساز بدن و متابولیسم چربی از جمله وظایف این هورمون ها است.
بالا رفتن هورمون استرس باعث می شود تا مشکلات جسمی و روحی به سراغمان بیایند با خوردن یک نوشیدنی گرم بصورت روزانه این هورمون را کاهش دهید.
هورمون هایی وجود دارند که خجالت کشیدن و اضطراب اجتماعی را افزایش می دهند، هورمون هایی که بیش از حد بدن ترشح می شود و باعث این امر می شود.
بزرگی سینه مردانه یا ژنیکوماستی در آقایان به دلایل مختلفی ایجاد می شود که می توان بدون جراحی و با یک رژیم غذایی مناسب و ورزش این اختلال را درمان کرد.
اچ سی جی طبق گفته پزشکان تاثیرات زیادی را در درمان ناباروری مردان و زنان دارد و باعث بارداری چندقلویی می شود و همچنین به ترشح تستسترون در بدنسازان منجر می شود.
کمبود پروژسترون با علائم متفاوتی خود را نشان می دهد و این علائم در زنان و مردان متفاوت است در مردان با اختلال نعوظ و غیره و در زنان با دل درد خود را نشان می دهد.
تحریک و افزایش ترشح برخی از هورمون ها در بدن سبب افزایش شادی و نشاط در زندگی می شود ، با این هورمون های شادی آور و راه های افزایش آن آشنا شوید.
یکی از دلایل اصلی کورتیزول بالا ، شرایط استرس زا در طول زمان است و برای تشخیص این بیماری نشانه های زیادی وجود دارد و باید اقداماتی را انجام دهید تا میزان کورتیزول شما نرمال شود.
رابطه اختلال و مشکل در عملکرد هورمون با عصبانیت و حالات روحی نامناسب امری ثابت شده است ، بهتر است برای اقدام به موقع با نشانه هایی که می گویند خشم شما ریشه در هورمون ها دارد آشنا شوید.
روغن های گیاهی خواص فوق العاده ایی در درمان بیماریهای گوناگون دارند اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید تعادل هورمونی در بانوان با مصرف این روغن های گیاهی امکان پذیر است.
هورمون پرولاکتین یا همان هورمون شیردهی به عنوان هورمون مهر مادری معرفی شد زیرا ترشح آن باعث علاقه مادر به پرورش فرزند میشود.
هورمون ها و شرایط اجتماعی در تولید گریه نقش دارند. هورمون تستوسترون که در مردان بیشتر است مانع گریه می شود.