هماتینیک بصورت کپسول برای درمان کم خونی و فقر آهن برای بیماران تجویز می شود که ممکن است دارای عوارضی مثل یبوست یا اسهال باشد.
داروهای کم خونی اقسام مختلفی دارند که با توجه به نوع کم خونی و شرایط جسمی باید داروی مناسب بدن را مصرف کرد اما مصرف این داروها بدون عوارض هم نیست.
کم خونی چیست و چه نشانه هایی دارد؟ چگونه می توانیم کم خونی را درمان کنیم؟ در ادامه از دلایل، انواع، تشخیص و درمان های کم خونی مطلع خواهید شد.
کم خونی فقر آهن در بدن می تواند موجب بروز مشکلات و بیماری های جدی تری شود شما می توانید کمبود آهن در بدن را با حالت ها و تغییرات در بدن خود تشخیص دهید و سریع تر درمان کنید.
یونجه خواص زیادی دارد و در قدیم به عنوان دارو استفاده می شده است اما اکنون فقط برای حیوانات کشت می شود و انسان ها از آن غافل شده اند.
پیازچه از سبزیجات خاصی اشت که علاوه بر خوش طعم کردن غذاها خواص درمانی بسیاری دارد. از پیشگیری چین و چروک پوست تا افزایش اشتها کاهش کلسترول و … همه از خواص “پیازچه” می باشند.
خاصیت آنتی اکسیدانی میوه خرمالو بالاست و با زغال اخته و توت فرنگی قابل مقایسه است. با دیگر خواص باورنکردنی خرمالو در ادامه این گزارش آشنا خواهید شد.
کم خونی آپلاستیک اختلال خونی نادر اما خطرناک است. اگر کسی دچار این بیماری باشد مغز استخوان به اندازه کافی سلول های خونی جدید را ندارد.
امروزه تحقیقات نشان داده است که کم خونی مادر در دوران بارداری منجر به بروز مشکلات و عوارض جدی برای مادر، جنین و نوزاد آینده می گردد.
حبوباتی مانند لوبیای قرمز، نخود و سویا منبع غنی آهن و اسیدفولیک هستند و مصرف آنها به درمان کم خونی کمک می کند.
کسانی که خرما مصرف می کنند کمتر دچار کم خونی و رنگ پریدگی پوستی می شوند و بدنی سالم و مقاوم در برابر باکتریها و ویروسها دارند.
عموماً البومین به گروهی از پروتئین های محلول در آب گفته می شود اما در بدن انسان از نظر کاربرد و مقدار یکی از مهمترین پروتئین های درون پلاسما است.
کم خونی یا آنمی اختلال خونی شایعی است که در آن گلبول های قرمز و یا هموگلوبین کافی در خون وجود ندارد.
کم خونی فقر آهن شایع ترین کم خونی اکتسابی است و سردی دست ها ممکن است ناشی از همین کم خونی و یا افت فشار خون باشد.
کم خونی یکی از مشکلات شایع بین افراد است که میتوان با یک دمنوش ضد کم خونی آن را درمان کرد, دمنوش گزنه و لیموترش راه حل بیماری شماست .